Werneri Rukan Rosa & Rudolf Family Parkissa

LUMILAUTAILUN VAUHTIWERNERI 8-15-VUOTIAILLE, TASO 2

VAUHTIWERNERI LUMILAUTAILU TASO 2

VauhtiWernerin lumilautakurssi on 8–15 -vuotiaille koululaisille, jotka ovat jo ottaneet ensiaskeleet lumilautailun saloihin, eli käännökset sujuvat jo kumpaankin suuntaan hallitusti ja laudalla laskeminen sujuu jo helpoissa (sinisissä) rinteissä.

Kurssilla harjoitellaan erilaisia käännöstyyppejä monipuolisilla ja kivoilla harjoituksilla, joilla haetaan sujuvampaa, vauhdikkaampaa ja varmempaa laskutaitoa myös keskivaikeissa rinteissä. Kurssilla harjoitellaan myös helpoimpia rinnekikkailuja. Lumilautailua onkin kiva treenata yhdessä toisten kanssa, eikä tämän koulun kotiläksytkään ole ikäviä!

Werneri kurssien hinta: 108 €, min. 3 lasta ryhmässä.
Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Werneri kurssien kesto: 
3 x 1 h 45 min, peräkkäisinä aamupäivinä. Tapaaminen on klo 10.00.

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, Ski Bistro ravintolan terassin kulmalla, Hiihtokoulun ryhmien tapaamiskyltin luona. Se sijaitsee myös RukaValley vuokraamon läheisyydessä.

VauhtiWernerin kurssi Taso 2 kurssien ajankohdat: 2022 - 2023

  • JOULULOMA: 26.–28.12. ma-ke / 29.-31.12. to-la / 2.-4.1. ma-ke 
  • HIIHTOLOMAT vko 8 -10: ma-ke. 
  • PÄÄSIÄISENÄ 7.-9.4. pe-su

Mikä hissilippu, mistä välineet, mitä muuta tarvitsee tietää ennen hiihtokoulun aloitusta? Kurkkaa usein kysytyt kysymykset täältä ja löydä vastaus!

VARAA KURSSI NETISTÄ

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Hiihtolomaviikko 8 maanantain kurssien ilmoittautuminen päättyy netissä jo edeltävänä perjantaina klo 15.
Ilmoittautumisajan päätyttyä, vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä tai soittamalla 0400101636. Mikäli sopivassa taso-ryhmässä on tilaa, voi kurssille tulla mukaan vaikka vain ensimmäiselle oppitunnille. Silloin osallistumismaksu on 37 € / kerta.