Ruka Park kauden avajaiset Rukalla

Parkkilaskukurssit suksilla yli 9-vuotiaille

Parkkilaskukurssit suksilla yli 9-vuotiaille

Kiinnostaako rinnejibbailu ja temppujen harjoittelu? Etkö kuitenkaan tiedä mistä lähteä liikkeelle?
Tule parkkilaskukurssillemme oppimaan uutta ja saamaan vinkkejä. Hyppää rohkeasti mukaan etsimään enemmän jiihaata rinteeseen ja ylittämään itsesi! 

GREEN LEVEL: Learn your first jumps & tricks at MiniPark
Vihreän tason parkkilaskukurssilla tutustut turvallisesti parkkilaskemisen maailmaan yhdessä samanhenkisten laskukavereiden kanssa.Osallistujan pitää osata laskea jo sujuvasti vähintään sinisen tason rinteissä.

Rinnejibbailuilla on helppo aloitta temppujen perustaitojen harjoittelu. Rukan Miniparkissa tutustutaan reilaamiseen pressiboxilla ja hyppyreihin ja opitaan tekemään niissä ensin helpompia ”perustemppuja”.

Kurssillamme opit myös parkkilaskemisen etiketin, jotta sinulla ja kanssalaskijoilla on turvallista toimia suorituspaikoilla.  

BLUE LEVEL: Take your tricks to next level
Kun osaat jo "suorat" hypyt ja haluat oppia myös reilaamiseen lisää "jibboja", niin tällä kurssilla saat opettajiltamme ohjeet ja vinkit niiden oppimiseen. Kullakin "obstaakkelilla" tekemistä voidaan muokata osallistujien omien perustaitojen mukaan ja harjoiteltaviin temppuihin voidaan lisätä itse kullekin sopivasti haastetta! 
Voit esittää toiveita sinua kiinnostavista tempuista ja hiihtokoulumme opettajat suunnittelevat tunnit toiveet huomioiden.

Hiihtolomilla sekä pääsiäisenä on mahdollisuus tutustua myös halfpipen laskuun. 
 

Kurssin hinta: 117€, min. 3 osallistujaa.
*Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Kurssien kesto: 3 x 1h45min, peräkkäisinä iltapäivinä*. Tapaaminen on klo 14.00.

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, Ski Bistro ravintolan terassin ja Vuosselin Ankkuri-hissin välisellä tasangolla, Hiihtokoulun ryhmien laji / taso kylttien luona. 

Mikä hissilippu, mistä välineet, mitä muuta tarvitsee tietää ennen hiihtokoulun aloitusta? Kurkkaa usein kysytyt kysymykset täältä ja löydä vastaus!

Kurssien ajankohdat 2023-2024: 

  • JOULULOMA: 29.12.–31.12. pe-su / 2.–4.1. ti-to
  • HIIHTOLOMAT: vko 8- 10: ma-ke 
  • PÄÄSIÄISENÄ: 29.–31.3.: pe-su

Varaa kurssi netistä

Kurssikalenteri aukaistaan viikolla 41.