Werneri Rukan rinteillä

Kuusamolaisten koululaisten hiihtolomaryhmät Rukan hiihtokoulussa

Rukan hiihtokoulu tarjoaa Kuusamolaisille esikoululaisille ja ala-koululaisille (1-6 luokat) hiihtolomaviikolla 10: 4-6.3.2024 laskettelun ja lumilautailun opetusta erityishintaan:  

Kurssien hinta: 3 aamupäivän Werneri kurssit tai 3 iltapäivän Parkkilaskukurssit: 70€ / hlö.
(Normaalisti Werneri- ja Parkkikurssi maksaa 117 €)  

WERNERI KURSSIT: Lajit / Tasot:  

  • laskettelu 6–12-vuotiaat: tasot 1–3 
  • lumilautailu 8–12-vuotiaat: tasot 1–2  

PARKKILASKUN Kurssit 9-12 vuotiaille (laudalle ja suksille erilliset ryhmät: 

  • GREEN LEVEL: Learn your first jumps & tricks at MiniPark
    Vihreän tason parkkilaskukurssilla tutustut turvallisesti parkkilaskemisen maailmaan yhdessä samanhenkisten laskukavereiden kanssa. Osallistujan pitää osata laskea jo sujuvasti vähintään sinisen tason rinteissä.
  • BLUE LEVEL: Take your tricks to next level
    Kun osaat jo "suorat" hypyt ja haluat oppia myös reilaamiseen lisää "jibboja", niin tällä kurssilla saat opettajiltamme ohjeet ja vinkit niiden oppimiseen. Kullakin "obstaakkelilla" tekemistä voidaan muokata osallistujien omien perustaitojen mukaan ja harjoiteltaviin temppuihin voidaan lisätä itse kullekin sopivasti haastetta!

Voit tutustua lajikohtaisiin taitotasoihin tällä sivulla ennen kurssien varaamista.

Werneri kurssien opetusaika aamupäivän kursseilla: klo 10.00–11.45 / päivä.
Ryhmät kokoontuvat 10.00 Ski Bistro rinneravintolan Vuosselin puoleisella kulmalla, Itä-Rukalla. 

Parkkikurssien opetusaika iltapäivän kursseilla: klo 14.00-15.45 / päivä.
Ryhmät kokoontuvat 14.00 Ski Bistro rinneravintolan Vuosselin puoleisella kulmalla, Itä-Rukalla. 

Kurssilaiset saavat myös hissilipun/välineet VuosselinPortti vuokraamosta ja hissilipunmyynnistä erikoishintaan, mikäli heillä ei ole jo omia välineitä/kausikorttia:  
3 pv:n hissilippu 58 €/hlö ja 3 pv:n välineet 35 €/hlö. 
Huom.: jos osa 6-luokkalaisista onkin ehtinyt täyttää jo 12v. niin olemme silti antaneet välineet ja hissiliput alle 12.v hinnalla
(Normaalisti hissilippu alle 12v: 85,50 € ja välineet 57,50 €).
Nämä varataan ja maksetaan kurssivarauksen yhteydessä.

Varaa paikka alla olevasta kalenterista:

Voit varata samalla lajilla osallistuvien lasten kurssit kerralla valitsemalla lasten lukumäärän, aloitus päivämäärän, aloitusajan ja kyseisen kurssin, jonka jälkeen siirryt kassalle. Mikäli haluat varata myös muita kursseja samaan tilaukseen, sulje ”Yhteystiedot”-ikkuna oikeasta yläkulmasta, jolloin aikaisempi varaus jää ostokoriin. Jatka sen jälleen lisäämällä seuraavalle kurssille osallistuvien lasten lukumäärä, valitse aloitusaika sekä seuraava kurssi. Jatka, kunnes kaikille lapsille on valittu kurssi. Tämän jälkeen pääset syöttämään yhteyshenkilön tiedot sekä lasten tiedot. Ennen lasten tietojen syöttämistä pystyt lisäämään tilaukseen myös ao. lasten välinevuokran ja/tai hissiliput.

Mikäli olet lisännyt tilaukseesi useampia kursseja, näet tietoja syöttäessäsi ”Kurssille osallistuvan tiedot” tekstin perästä, mikä kurssi on kyseessä.