Olet täällä

040 5930532
info@rukazipline.fi
Rukan huippu
93830
Rukatunturi

Ruka Zipline

Avaamme heinäkuussa 2021!

Tule liitelemään Rukan tunturien ylle! Vaijeriliukumme Rukan tunturin yllä on sinulle, joka rakastat vauhtia! Liuku on Suomen pisin yhtäjaksoinen liuku, 364 metriä pitkä.

Lähtö on Rukan huipulta, josta liu’utaan Saaruan huipulle Village-2-Valley -gondolin yläaseman viereen. Matkalla saat nauttia huikeista ja jylhistä tunturimaisemista. Tuulen humistessa korvissasi koet henkeäsalpaavan upeat maisemat edessäsi. Liitelet taivaalla, täysin turvallisesti.

Voit valita perinteisen liu’un, jossa liukumisasento on pystyssä, tai sitten voit liukua Supermiehen lailla ja kokea lentämisen tunteen! Superman-liu’ussa liu’utaan vaakatasossa. Molemmissa vaihtoehdoissa voit liukua yksin, tai kaverisi kanssa, sillä vaijereita on kaksi rinnakkain.

Zipline hinnasto

Liukuminen onnistuu helposti laskettelun ohessa, sillä meillä on varusteet, jotka mahdollistavat suksien mukana kuljettamisen liu’un aikana. Jos sinulla ei ole hissilippua, voit ostaa kertalipun hiihtokeskuksen lipunmyynnistä ja nousta eturinteiden tuolihissillä liu’un lähtöpaikalle.

Painorajat: min. 30 kg, max. 120kg.