Ruka-Kuusamon talven viikko-ohjelma

Tule yksin, kaksin tai koko perheellä!

VAUHDIKKAISTA SAFAREISTA REVONTULIEN IHASTELUUN

Talven 2018-2019 viikko-ohjelmaan on koottu parhaita paloja Rukan ja Kuusamon monipuolisesta ohjelmatarjonnasta. Viikko-ohjelmat toteutetaan 1.11.2018-30.4.2019. Ilmoittautumiset viikko-ohjelmiin tulee tehdä viimeistään edeltävänä päivänä klo 16 mennessä ellei toisin ole ilmoitettu. Huomioithan, että lunta vaativat ohjelmat järjestetään ainoastaan lumitilanteen salliessa. Muut mahdolliset poikkeukset on merkitty kyseiseen ohjelmaan.

Viikko-ohjelma (pdf)

TALVEN RINNEHUVIT 3.12.2018–26.4.2019

Hauskuutta ja haastetta koko perheelle aina ensikertalaisista konkareihin asti, joka päivä. 

Rinnehuvit

PARHAAT MAISEMAT OHJATULLA SAFARILLA

Rukan ja Kuusamon kattava moottorikelkkareittien ja -urien verkosto houkuttaa kelkkailemaan. Reitteihin voi mainiosti tutustua itsenäisesti, mutta parhaat maisemat ja paikalliseen perinteeseen kuuluvat tarinat koet opastetulla safarilla. 

Lisätietoa moottorikelkkailusta

PORON VUOSI TUTUKSI

Opastetulla käynnillä porotilalle pääset tutustumaan näihäin upeisiin eläimiin sekä poroisäntien ja -emäntien vuoden kiertoon. Poroajelun lisäksi ohjelmassa on usein suopungin heittoa ja muita poronhoitoon liittyviä askareita. 

Porot & huskyt

KYLMÄSTÄ LÄMPIMÄÄN

Yksi alueemme erikoisimmista seikkailuista on koskikellunta hitaasti virtaavassa Kitkajoessa. Tiiviit kuivapuvut pitävät sinut lämpimänä kellunnan aikana. Toki voit halutessasi yhdistää elämykseen myös löylyt jossain lukuisista paikallisista saunoista! 

Rentoutusta joka lähtöön

PÄIVÄN KRUUNAA REVONTULIEN LOISTE

Illan pimetessä kirkkaalla yötaivaalla syttyvät ensin tähdet loistamaan, ja pian niitä seuraavat myös tanssahtelevat taivaan tulet. Suosittelemme valitsemaan sopivan katselupaikan jo etukäteen, vaikkapa järven jäältä tai tunturin laelta. 

Lue lisää revontulista

#LUMENKOORDINAATIT #OULANKA