Olet täällä

08-8681 300
vuokraamo@rukalla.fi
Rukanriutta 5
93830
Rukatunturi

Sport House Ruka - Kaikki yhdestä paikasta!

Kelkkavuokraamo

Vuokraamme uudet, nelitahtiset, kaksipaikkaiset moottorikelkat nautiskeluun sekä markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla varustetut sporttikelkat vauhdikkaampaan menoon. Ennen liikkeelle lähtöä saat meiltä kaikki tarvitsemasi ajovarusteet, reittisuosituksen ja opastuksen kelkkailun saloihin.

Safarit ja ohjelmapalvelut

Lähde kanssamme kelkkasafarille! Koe Rukan alueen luonto ja maisemat turvallisesti ammattioppaan johdolla. Tutustu valmiisiin safarivaihtoehtoihin kotisivuillamme. Safareihin voidaan liittää ohjelmaa nokipannukahveista ja poroista aina koiravaljakkoajeluun asti. Räätälöimme toiveidenne mukaisesti saunaillan, lounaan luonnon keskellä tai ruokailun huippuravintolassa. Kysy, toivo, tilaa – me järjestämme ja palvelemme.

Suksivuokraamo ja -huolto

Vuokraamme laadukkaat välineet lasketteluun, lumilautailuun, maastohiihtoon ja lumikenkäilyyn. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua välineiden valinnassa.

Suksihuoltomme tekee laskettelusuksien pohjien hionnat, kanttien teroitukset ja voitelut sekä murtomaasuksien voitelut nopeasti, ammattitaidolla.

Pyörävuokraamo

Vuokraamosta löytyy vuokralle laadukkaat ja monipuolinen valikoima pyöriä koko perheelle sähköllä ja ilman. Valikoimassa löytyy normaalit maastopyörät aikuisille ja lapsille, Täysjousto maastopyörät sähköllä ja ilman, Fatbiket aikuisille sähköllä ja illman ja lapsille myös ilman sähköä. Pyöräreitti lähtee suoraan vuokraamon edestä ja saat vuokraamosta kartan ja opastuksen Rukan alueen reitistöön.

Paljun vuokraus

Vuokraa laadukas ja tilava 6-8 henkilön paljukärry! Nauti rentouttavasta kylpyhetkestä taivasalla, pakkasen paukkuessa. Puulämmitteinen palju lämpiää tehokkaamman kaminansa ansiosta huomattavasti lyhyemmässä ajassa kuin perusmallit! Altaan ja kannen hyvä lämpöeristys varmistaa, että vesi pysyy lämpimänä todella pitkään. Altaan sisäpinta on hygieniaystävällistä ja helposti puhdistettavaa muovia. Palju vuokrataan aina pestynä ja desinfioituna. Toimitamme paljun Rukan lähialueella perille mökin pihaan asti, jolloin sinun täytyy huolehtia vain vedestä ja lämmityksestä. Paljukärryn mukana toimitetaan täyttöä varten 25m letku, ja liittimet sen kiinnittämiseen hanaan, sekä lisäksi kelluva lämpömittari.

 

Myymälä ja test center

Myymälästämme löydät sukset, monot, laskettelu- ja hiihtolasit ja kypärät, suksivoiteet ja tarvikkeet. Testattavana kauden Rossignol-suksiuutuudet test centerissämme. Moottorikelkkailuun kypärät, ajolasit, hanskat, suojat, tuorevoiteluöljyt ja yleisimmät BRP-variaattorinhihnat. Kysy myös myytäviä testisuksia ja käytettyjä vuokravälineitä.

Löydät meidät Rukanportista, Salen viereisestä rakennuksesta. Pääset autolla ja talvella ilmaisella skibussilla kätevästi ovelle asti ja kelkkareitille suoraan pihasta!

Tervetuloa!