Olet täällä

08-8681 300
vuokraamo@rukalla.fi
Rukanriutta 5
93830
Rukatunturi

Sport House Ruka - Kaikki yhdestä paikasta!

Fatbike vuokraus

Fatbike eli läskipyörä sopii hyvin Kuusamon vaihteleviin maasto- ja sääolosuhteisiin, sillä se toimii myös mudassa, hiekassa ja lumessa. Alaskassa kehitetty ”fättäri” perustuu suomalaisillekin tuttuun maastopyörään – erona on huomattavasti tuhdimmat renkaat. Niiden ansiosta pyörä rullaa vaivattomasti vaihtelevissa olosuhteissa.

Mönkijävuokraamo ja safarit

Vuokalle löytyy tai oppaan kanssa safarille uusia Can-Am outlander 500/570 max DPS T3 mönkijöitä jotka on rekisteröity kahdelle hengelle.  Mönkijä on varustettu mm. sähköisesti kytkettävällä nelivedolla, 3-asentoisella ohjaustehostimella ja vinssillä. Henkilökunta antaa ennen liikkeelle lähtöä opastuksen, kartan ja reittisuosituksia.

Kelkkavuokraamo

Vuokraamme uudet, nelitahtiset, kaksipaikkaiset moottorikelkat nautiskeluun sekä markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla varustetut sporttikelkat vauhdikkaampaan menoon. Ennen liikkeelle lähtöä saat meiltä kaikki tarvitsemasi ajovarusteet, reittisuosituksen ja opastuksen kelkkailun saloihin.

Safarit ja ohjelmapalvelut

Lähde kanssamme kelkkasafarille! Koe Rukan alueen luonto ja maisemat turvallisesti ammattioppaan johdolla. Tutustu valmiisiin safarivaihtoehtoihin kotisivuillamme. Safareihin voidaan liittää ohjelmaa nokipannukahveista ja poroista aina koiravaljakkoajeluun asti. Räätälöimme toiveidenne mukaisesti saunaillan, lounaan luonnon keskellä tai ruokailun huippuravintolassa. Kysy, toivo, tilaa – me järjestämme ja palvelemme.

Suksivuokraamo ja -huolto

Vuokraamme laadukkaat välineet lasketteluun, lumilautailuun, maastohiihtoon ja lumikenkäilyyn. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua välineiden valinnassa.

Suksihuoltomme tekee laskettelusuksien pohjien hionnat, kanttien teroitukset ja voitelut sekä murtomaasuksien voitelut nopeasti, ammattitaidolla.

Myymälä ja test center

Myymälästämme löydät sukset, monot, laskettelu- ja hiihtolasit ja kypärät, suksivoiteet ja tarvikkeet. Testattavana kauden Rossignol-suksiuutuudet test centerissämme. Moottorikelkkailuun kypärät, ajolasit, hanskat, suojat, tuorevoiteluöljyt ja yleisimmät BRP-variaattorinhihnat. Kysy myös myytäviä testisuksia ja käytettyjä vuokravälineitä.

Löydät meidät Rukanportista, Salen viereisestä rakennuksesta. Pääset autolla ja talvella ilmaisella skibussilla kätevästi ovelle asti ja kelkkareitille suoraan pihasta!

Tervetuloa!