Olet täällä

0400 101 615
rukastore@ruka.fi
Rukatunturintie 13
93830
RUKATUNTURI

RukaStore*

RukaStore* sijaitsee keskellä Rukan kylää.  Myymälämme on koko perheen ostospaikka ja sieltä löydät kaiken tarvittavan kesän ja talven harrastuksiin ja vapaa-aikaan aina vaatteista välineisiin saakka!

Tunturin omat Ruka -tuotteet sopivat kaikkeen vapaa-aikaan ja ovat mukava muisto matkasta tai tuliainen kotiin viemiseksi.  Ruka-huppareiden ja T-paitojen värit ja printit vaihtuvat sesongeittain. Tekstiilien lisäksi myymälästämme löytyy laaja valikoima matkamuistoja. Värikkäässä lasten maailmassa seikkailevat tuntureiden omat eläinhahmot Rosa ja Rudolf.

Rinteet avautuvat ennätysaikaisin - 6.10.2017 ja kausi jatkuu aina toukokuulle asti. Myymälämme on avoinna kauden jokaisena päivänä. Myymälä on jälleen saanut uusia merkkejä ja uutta ilmettä. 

Tekstiilipuolen uudet merkit ovat PeakPerformance, HellyHansen sekä Haglöfs ja viime kaudelta jatkavat Salomon, Halti, Burton, Picture, Bergans of Norway, Röhnisch ja Craft aluskerrastot. Hanskoja ja käsineitä joka lähtöön tarjoaa Hestra, päähineitä ja pipoja taas laatumerkki Eisbär. Perheen pienemmille vaatteet tarjoaa Reima.

Jalkinepuoli on saanut hiukan väriä ja muotia, sillä uutena merkkinä mukaan tulee laatubrändi Timberland. Sen rinnalla jatkavat Merrell, Halti ja Salomon.

Viime kaudella hyvän suosion saavuttanut Test Center jatkaa ja sen valikoimista löytyvät testiin Burtonin, Nitron ja Vimanan lumilaudat sekä Salomon ja Atomicin laskettelusukset. Tervetuloa testaamaan kauden 2018 uutuusvälineitä!

Välinepuolella pintansa pitävät vanhat tutut: laskettelusuksissa ja -monoissa Fischer, Atomic ja Salomon, temppupuolella Faction, Armada ja Fulltilt, lautapuolen Burton, Nitro ja Vimana saavat rinnalleen Koruan.

Tunturin monipuolisin kypärä- ja lasivalikoima pitää sisällään:

Shred, Poc, Anon, Atomic, Salomon, Giro, Smith, Bolle ja Sweet kypärät

Shred, Poc, Oakley, Atomic, Salomon, Giro, Smith, Bolle, Bliz ja Anon lasit

Talven vuokrapyörätvaihtoehtona toimivat Fat biket.

Aikuisille: Felt DD10 Fatbike Felt DD70 Fatbike

Tarkemmat tiedot vuokrausajoista ja vuokrahinnat löydät tästä.
Huomaathan, että välinevuokraukset voit maksaa myös liikunta- ja virikeseteleillä.


Tervetuloa ostoksille, vuokraamaan välineitä ja tutustumaan tunturin monipuolisimpaan valikoimaan!