Olet täällä

0400 101 615
rukastore@ruka.fi
Rukatunturintie 13
93830
RUKATUNTURI

RukaStore*

RukaStore* sijaitsee keskellä Rukan kylää.  Myymälämme on koko perheen ostospaikka ja sieltä löydät kaiken tarvittavan kesän ja talven harrastuksiin ja vapaa-aikaan aina vaatteista välineisiin saakka!

Tunturin omat Ruka -tuotteet sopivat kaikkeen vapaa-aikaan ja ovat mukava muisto matkasta tai tuliainen kotiin viemiseksi.  Ruka-huppareiden ja T-paitojen värit ja printit vaihtuvat sesongeittain. Tekstiilien lisäksi myymälästämme löytyy laaja valikoima matkamuistoja. Värikkäässä lasten maailmassa seikkailevat tuntureiden omat eläinhahmot Rosa ja Rudolf.

Aloitamme kesäkauden 9.6 klo 10.00.

Uusittu myymälämme tarjoaa vaatteita koko perheelle seuraavilta merkeiltä: Peak Performance, Haglöfs, Helly, Hansen, Salomon, Halti, Picture, Burton, Lundhangs ja Reima.

Pipot ja muuta asusteet tarjoaa Buff ja Bridgadale, suojaa itikoilta tarjoaa OFF ja auringolta BE3. Lisäksi tarjoamme Compeed tuotteet sekä päivittäisen retkeilyn tuotteita.

Jalkinevalikoimasta vastaavat Merrel, Salomon, Halti ja Hoka Oneone.

Kesällä monipuolisen tekstiili- ja jalkinevalikoiman lisäksi löydät meiltä monenlaiset vuokraustuotteet (tutustu lähemmin Vuokraushinnasto 2018)

Pyörävalikoimamme on seuraava:

Junioreille Felt Cruncher 20 tai Felt Crunher 24

Nuorisolle Felt Discpatch 27,5

Aikuisille maastopyörä, fat bike tai sähköpyörä. Huomoithan, että pyöristä löytyy tosiaan runkokoja S-XL ja rengaskoko on maastopyörässä 29" ja Fatbikeissa 26".

Tervetuloa!