Olet täällä

044 535 3404
info@rukabeautywellness.com
Rukatunturintie 9 (Kauppakeskus Kumpare)
93830
Rukatunturi

Ruka Beauty & Wellness

Nettiajanvaraus 

Avoinna ajanvarauksella, myös iltaisin ja viikonloppuisin ! 

Huolehdimme hyvinvoinnistanne

Ruka Beauty & Wellness tarjoaa teille laadukkaita hyvinvointipalveluita - suosituimmat wellness klassikot sekä myös mukavan kattauksen lapin erikoisuuksia. Miten olisi ulkona vietetyn päivän jälkeen vaikkapa hieronta tai hemmotteluhoito ? Palvelutarjontaamme kuuluvat myös luonnonmukaiset hoidot kuten Hortsmann terapia ja Ayurveda. Parihieronta on suosittu palvelumme - kaksi hoitajaa ottaa teidät käsittelyyn samanaikaisesti.

Visuaalisia elämyksiä tarjoava Day Spa on rauhoittava ympäristö jossa voitte lepytellä aistejanne infrapunasaunan tervehdyttävässä lämmössä je hellivissä yrtti- ja ammekylvyissä. Kauneushoitolan palvelut tarjoavat teille kokonaisvaltaisen paletin kauneuden ja hiusten hoitoon. Voitte huoletta heittäytyä ammattilaistemme käsiin. Kosmetologi, meikkitaiteilija ja parturi-kampaajamme ovat teitä varten. Kysykää hyvinvointiohjelmiamme myös ryhmille. 

Hoitolapalveluiden lisäksi teemme mökkikäyntejä

Hoitosalonki Ruka Beauty & Wellness toimii Kauppakeskus Kumpareen alakerrassa. Sisäänkäynti kulkee kauppakeskuksen pääkerroksesta, Ruka Infon kautta raput alimpaan kerrokseen. Sijaitsemme kuntosalin viereisessä tilassa. Työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Green Care ja voimauttava taide

Seiniämme kiertää vaihtuva taidenäyttely ja tarjoammekin virkistävän taide-elämyksen hoitolakäyntinne lomassa. Olemme mukana myös Green Care toiminnassa hyvinvointipalveluiden tuottajana.

RBW Hoitosalongit
Ruka Rukatunturintie 9 (Kauppakeskus Kumpare), 93830 RUKATUNTURI 
HKI  Puistokatu 1 B, 00140  HELSINKI      

Puhelin: 044 535 3404
email: info@rukabeautywellness.com  

www.rukabeautywellness.com