Rattikelkkailua rinteessä

Gondolilla ylös, rattikelkalla alas

Rukan rinteissä numero 5, 16 ja 18 stigaillaan iltaisin lauantaista torstaihin klo 19:30–21:30 rinteiden sulkeuduttua laskettelijoilta. Kauden 2020–2021 ensimmäinen rattikelkkailuilta tarkentuu myöhemmin. 

Tule kokemaan vauhdin hurmaa rattikelkalla laskien yleensä vain laskettelijoiden käyttöön tarkoitetuissa Saarua 16, 18 ja Kuru 5 -rinteissä. Saaruan huipulle noustaan rattikelkkojen kanssa Village-2-Valley maisemagondolin kyydissä ja laskea saa niin paljon kuin jaksaa klo 19:30–21:30 välisenä aikana. Iltamäki rattikelkan selässä sopii niin lapsille kuin aikuisille, huomioittehan että alle 10-vuotiaat voivat osallistua vain aikuisen valvonnassa. Voit ottaa mukaasi oman stigan, jossa on jarrujousi, joka pysäyttää kelkan kaatumisen jälkeen. Huomioithan, että perjantaisin rattikelkkailua ei järjestetä, sillä Rukalla lasketaan yömäessä klo 23 saakka (4.12. alkaen). Jos gondoli on suljettu esimerkiksi kovan tuulen vuoksi, ei myöskään rattikelkkailua järjestetä.
Tarkista hissien aukioloajat >

Rattikelkkojen vuokraus ja lipunmyynti

Rattikelkkojen vuokraus ja lipunmyynti alkaa  klo 19 Pisteen lipunmyynnissä. Laskemaan pääsee klo 19:30 alkaen, heti kun rinteet on saatu valmisteltua stigailua varten. Rattikelkkoja on rajoitettu määrä ja ne annetaan asiakkaille tulojärjestyksessä. Kaikki eivät laske koko aikaa, joten kelkkoja voi palautua vielä myöhemmin uudelleen vuokralle.

Hinnasto:
Gondolilippu + rattikelkkavuokra: 25€
Rattikelkkavuokra: 10€
Gondolilippu: 15€

Gondolilippu on voimassa klo 19:30-21:30. Lippujen ostaminen sekä kelkan vuokraaminen tapahtuu Pisteen lipunmyynnistä ja vuokraamosta Rukan kylältä. Hissiliput, joiden voimassaoloaika on 2 päivää tai pidempi ovat käytettävissä rattikelkkailuun, myös lipun viimeisenä voimassaolopäivänä (ei sisällä rattikelkkavuokraa). 3 tunnin, 1 päivän tai iltapäivän mittaiset hissiliput eivät ole kelpoisia rattikelkkailuun, tällöin on ostettava rattikelkkailuun erillinen lippu, joka on voimassa klo 19:30–21:30. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Voisit olla kiinnostunut myös