Olet täällä

0400 101 605
pistevuokraamo@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
Rukatunturi

Rukan Maisemagondoli

Rukan maisemagondoli Village-2-Valley ja tuolihissi Village Express vievät huipulle ympäri vuoden. Tule koeajamaan Suomessa ainutlaatuinen, tunturin ylittävä maisemagondoli ja näe Ruka täysin uudesta perspektiivistä.

Rukan Village-2-Valley maisemagondoli ja Village Express tuolihissi ovat myös jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytettävissä. Osta jalankulkijoiden liput kätevästi verkkokaupasta, saat hissiportilla skannattavan lipun suoraan mobiililaitteeseesi. Lipunmyyntipisteet Rukan kylässä PisteVuokraamossa sekä Ski-Inn vastaanotossa sekä RukaValleyn ala-asemalla (vain korttimaksut). 

Huomioithan, että esimerkiksi kovalla tuulella gondoli saattaa olla suljettuna. Tarkista Village-2-Valley maisemagondolin tarkat aukiolotiedot ja mahdolliset poikkeukset:

Hissien aukioloajat

OSTA VERKKOKAUPASTA

Tutustu Rukan mahdollisuuksiin jalankulkijoille > 

Talvikaudella gondoli on laskijoiden hyödynnettävissä perjantaisin yömäessä klo 23 saakka, muina iltoina laskettelijat pääsevät gondolilla mäkeen klo 19 saakka, rattikelkkailijoiden ja jalankulkijoiden käytössä gondoli on klo 19:30–21:30 ja siitä eteenpäin iltaisin ainoastaan jalankulkijakäytössä, jolloin gondolin ovet aukeavat vain ala-asemilla.