Olet täällä

0400 101 600
pistevuokraamo@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
Rukatunturi

Rukan Maisemagondoli

KOE RUKAN HUIPPU JA MAISEMAGONDOLI MYÖS ILMAN LASKUVÄLINEITÄ

Rukan rinteiden uutuudet - maisemagondoli Village-2-Valley ja tuolihissi Village Express vievät huipulle ympäri vuoden. Tule koeajamaan Suomessa ainutlaatuinen, tunturin ylittävä maisemagondoli ja näe Ruka täysin uudesta perspektiivistä.

Rukan Village-2-Valley maisemagondoli ja Village Express tuolihissi ovat jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytettävissä myös ilman laskuvälineitä. Osta jalankulkijoiden liput kätevästi verkkokaupasta, saat hissiportilla skannattavan lipun suoraan mobiililaitteeseesi. ​​​​​​​Huomoithan, että normaalit hissiliput oikeuttavat myös maisemagondolin käyttöön. 

Tutustu myös rattikelkkailuun. Gondolilla ylös, rattikelkalla alas! Lue lisää.

Lipunmyynti iltaisin verkkokaupassa sekä Ruka valleyn ala-asemalla (vain korttimaksut) ja Rukan kylässä Ski-Inn vastaanotossa.

OSTA VERKKOKAUPASTA

Tutustu Rukan mahdollisuuksiin jalankulkijoille > 

Rukan rinne- ja hissiuutuudet esittelyssä >

15.2.2020 alkaen gondolin aukioloaika pitenee, ja se on avoinna joka päivä klo 9:30–23:00 aina 2.5.2020 asti. Huomioithan, että esimerkiksi kovalla tuulella gondoli saattaa olla suljettuna (tarkista poikkeukset täältä).

Perjantaisin gondoli on laskijoiden hyödynnettävissä yömäessä klo 23 saakka, muina iltoina laskettelijat pääsevät gondolilla mäkeen klo 19 saakka, rattikelkkailijoiden ja jalankulkijoiden käytössä gondoli on klo 19:30–21:30 ja siitä eteenpäin iltaisin ainoastaan jalankulkijakäytössä, jolloin gondolin ovet aukeavat vain ala-asemilla.

 Tarkista Village-2-Valley maisemagondolin tarkat aukiolotiedot ja mahdolliset poikkeukset:

Hissien aukioloajat