Olet täällä

+358 100 84 200
tilaus@kuusamontaksi.fi
Rukankyläntie 1
93830
Rukatunturi

Taksikeskus Otaxi Kuusamo-Ruka

Taksikeskus Otaxi Kuusamo-Ruka on alueellinen taksikeskus, joka toimii Ruka-Kuusamon matkailualueella. Meiltä saat aina lähimmän vapaan, tarpeisiisi sopivan auton.  Tiimiimme kuuluu kaikkiaan 31 taksia.

  • lentokenttäkuljetukset
  • ennakkotilaukset
  • pienryhmäkuljetukset
  • paari-ja invakuljetukset

Otamme vastaan mielellämme ennakkotilauksia. Muistathan mainita ennakkotilausten yhteydessä lähtöpaikan lisäksi määränpään ja henkilömäärän sekä millä nimellä tilaus tulee. Lentoasemalle tilattaessa tai sinne mentäessä suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä. Lentoasemalla kuljettaja odottaa teitä terminaalissa kyltin kanssa, jossa on tilauksen yhteydessä sovittu nimi.

Kalustomme on hyvin monipuolista. Normaalikokoisten 1+4 hengen taksien lisäksi meillä on farmariautoja, 1+8 hengen minibusseja, paari-ja inva-autoja. Talviaikaan autoissamme on suksitelineet ja minibusseissa usein myös boxit hiihtovälineiden kuljettamista varten.

Mikäli ryhmälläsi on esimerkiksi paljon matkatavaraa, voimme järjestää ennakkotiluksesta myös peräkärryn matkatavaroiden kuljettamiseen. Näin auton sisätilat vapautuvat matkustajien käyttöön.

Maksuvälineinä hyväksymme käteisen lisäksi tavanomaiset kortit kuten Visa, Eurocard, MasterCard, DinersClub ja American Expressin kortit sekä Taksikortin.

Tervetuloa kyytiin!