Olet täällä

+358 10 382 5222 RukaBooking
myynti@ruka.fi
Rukankyläntie 6
93830
Rukatunturi

Ski-Inn Hotelli RukaVillage

Hotelli RukaVillage on korkeatasoinen hotelli kaikkien palvelujen läheisyydessä Rukan kävelykylässä. Hotelli on suunniteltu erityisesti hiihtävien ja aktiivisten asiakkaiden tarpeisiin. Jokaisessa huoneessa ja huoneistossa on oma keittiö ja erinomainen varustus, joten RukaVillage yhdistää hotellin ja huoneiston parhaat puolet!

RukaVillagen hotellihuoneissa löytyy ominaisuuksia enemmän kuin normaali hotellihuoneessa. Huoneessa on oma sauna, minikeittiö ja lisävuodemahdollisuus. Osaan huonehinnoista sisältyy aamiainen 1-2 hengelle Colorado-ravintolassa (tarkista aamiaisen sisältyvyys huonehintaan varausta tehdessä).

RukaVillagen huoneistoja on seitsemää eri kokoa: pienimmät huoneistot ovat 40 m2 ja suurimmat 94 m2, joten vaihtoehtoja on useita lomaporukan koosta riippuen.  Tutustu hotellihuoneisiin ja tee varauksesi kätevästi osoitteessa ski-inn.fi. RukaVillagen hotellihuoneet ja huoneistot koostuvat kolmesta kävelysilloin toisiinsa liitetystä rakennuksesta, A-talosta on myös suora hissiyhteys lämpimään 320-paikkaiseen parkkihalliin. Osasta huoneistoista löytyy myös oma poreallas.

Miksi varata Ski-Inn hotellihuone, huoneisto tai mökki?

  • SKI INN, SKI OUT: kävellen rinteisiin ja palveluihin
  • VARAA HELPOSTI JA JOUSTAVASTI: nopea nettivaraus ja vapaat vaihtopäivät
  • TÄYSI VARUSTUS: netti, sauna ja siivous - kaikki sisältyy hintaan!
  • Tutustu Ski-Inn -majoituksen etuihin > 

Tutustu Ski-Inn valikoimaan ja tarjouksiin sekä varaa Ski-Inn majoitus Rukalla!