Ruka Zipline

Tule liitelemään Rukan tunturien ylle!

Liukumme on Suomen pisin yhtäjaksoinen liuku, 364 metriä pitkä. Lähtö on Rukan huipulta, josta liu’utaan Saaruan huipulle Village-2-Valley -gondolin yläaseman viereen. Matkalla saat nauttia upeista tunturimaisemista.
Aika
14.10.2022 - 7.5.2023
Paikka
Rukatunturi
Seikkailu Rinteet
Ruka Zipline on avoinna ympäri vuoden!

Liukumisvaihtoehtoja on kaksi: perinteinen, jossa liukumisasento on pystyssä, tai sitten voit liukua Supermiehen lailla ja kokea lentämisen tunteen, sillä Superman-liu’ussa liu’utaan vaakatasossa.

Näin pääset lähtöpaikalle:

Nouse eturinteiden Village Express-tuolihissillä ylös ja lähtöpaikka on hissikopin vieressä edessä vasemmalla. Liukuminen päättyy ylägondoliaseman viereen ja gondolilla pääsee kätevästi joko takaisin eturinteille tai sitten takarinteiden puolelle.

Zipline-liput ja hissiliput:

Zipline-liput voit ostaa Rukan huipulta lähtöpaikalta tai sitten verkkokaupastamme. Mikäli sinulla ei ole hissilippua, voit ostaa jalankulkijan menopaluu-hissilipun Rukan lippuautomaateista tai lipunmyyntipisteistä.

Aukioloajat:

Pääsääntöisesti olemme auki joka päivä klo 12–17 mikäli sää sallii. Kova pakkanen tai tuuli voivat estää liukumisen. Näistä poikkeusaikatauluista ilmoitamme omilla kotisivuillamme www.rukazipline.fi. Sivuilta löytyy myös lisätietoja ja verkkokauppa.

Painorajat vaijeriliukuun: min 30 kg, max 120 kg. Liuku soveltuu niin koululaisille kuin vanhemmillekin, kunhan vain painorajat täyttyvät.

Tervetuloa liukumaan!