Ruka Zipline

Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta kaudesta!
Vaijeriliukumme on nyt tämän syksyn osalta kiinni, ja toimintaa jatketaan helmikuussa 2024, kun aurinko upeasti hangilla loistaa.

Lähtö on Rukan huipulta, josta liu’utaan 364 metriä Saaruan huipulle Village-2-Valley -gondolin yläaseman viereen. Matkalla saat nauttia upeista tunturimaisemista!
Aika
9.6.2023 - 24.9.2023
Paikka
Rukatunturi
Seikkailu Rinteet

Liukumisvaihtoehtoja on kaksi: perinteinen, jossa liukumisasento on pystyssä, tai sitten voit liukua Supermiehen lailla ja kokea lentämisen tunteen, sillä Superman-liu’ussa liu’utaan vaakatasossa.

Näin pääset lähtöpaikalle:

Nouse eturinteiden Village Express-tuolihissillä ylös ja lähtöpaikka on hissikopin vieressä edessä vasemmalla. Liukuminen päättyy ylägondoliaseman viereen ja gondolilla pääsee kätevästi joko takaisin eturinteille tai sitten takarinteiden puolelle. Vaihtoehtoisesti voit kävellä lähtöpaikalle merkittyjä kävelyreittejä pitkin. Samoin Gondolin yläasemalta pääsee kävellen alas.

Zipline-liput ja hissiliput:

25 € / vaijeriliuku 
35 € / Superman liuku 

Pidätämme oikeuden muutoksiin - tarkista ajantasaiset hinnat aina nettisivuiltamme rukazipline.fi. Zipline-liput voit ostaa Rukan huipulta lähtöpaikalta tai sitten verkkokaupastamme. Mikäli sinulla ei ole hissilippua, voit ostaa jalankulkijan menopaluu-hissilipun Rukan lippuautomaateista tai lipunmyyntipisteistä.

Aukioloajat:

Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta kaudesta!
Vaijeriliukumme on nyt tämän syksyn osalta kiinni, ja toimintaa jatketaan helmikuussa 2024, kun aurinko upeasti hangilla loistaa.

rukazipline.fi. Sivuilta löytyy myös lisätietoja ja verkkokauppa.

Painorajat vaijeriliukuun: min 30 kg, max 120 kg. Liuku soveltuu niin koululaisille kuin vanhemmillekin, kunhan vain painorajat täyttyvät.

Tervetuloa liukumaan!