Ruka Polar Night Light Festival

Rukan kaamos on kaukana hämärähommista

Koe valofestivaali rinteillä ja valaistu kaamoksen väreissä

Image
Ski-inn majoitus
Varaa Ski-Inn majoitus
Image
hissilippu
Osta hissiliput
Image
hiihtokoulu
Varaa hiihtokoulu

Koe värikäs kaamosaika Rukalla

Siinä ei ole mitään pimeää, että hanget hohtavat valkoisena, auringonnousut ja -laskut värjäävät horisontin vaaleanpunaiseksi, revontulet leiskuvat yötaivaalla ja Polar Night Light Festival valaisee rinteet festivaaliväreihin. Kaamos tunturissa ei tunne pimeitä katuja tai mustaa mieltä, ainoastaan ruuhkattoman rentoa tunnelmaa ja sydäntalven taianomaista valoa. Rukalta löydät aidon talven vailla väentungosta, hauskat tapahtumat, talviset aktiviteetit ja rinteet koko perheelle. 

Maisemagondoli kulkee päivittäin klo 23 saakka, joten Ruka Valleyn ja Rukan kylän välillä liikkuminen jalkaisin on helppoa aamusta iltamyöhään – katso lisätiedot ja mahdolliset poikkeukset täältä.

Kaamosaika on hyvää aikaa paitsi lomailuun, myös etätöiden tekoon – Hyödynnä joulu- ja hiihtolomasesongin välisen ajan edulliset majoitushinnat ja suuntaa töihin tunturiin. Tutustu Ski-Inn-majoituksen etätyömahdollisuuksiin ja pyydä tarjous!

Maailman pohjoisin valofestivaali Polar Night Light Festival valaisee Rukan

Kuudetta kertaa järjestettävä Polar Night Light -valofestivaali palauttaa valon Rukalle 12.-28.1.2024. Rukan Kuru-rinne sekä Rukan kylä saavat maagisen valaistuksen, joka ilahduttaa väreillään ja valaisee kauas. Valot ovat päällä yötä päivää, mutta parhaan kokemuksen ne tarjoavat pimeän tullen. Suuntaa rinteeseen ja laske itsesi osaksi valotaideteoksia! 

Polar Night Light Festival rukan kylä
Koe kaamoksen Yömäet

Rinteistä nautitaan aamuvarhaisesta iltamyöhään joka perjantain Yömäessä, jolloin hissit ja rinteet ovat avoinna klo 9.30–23. 

Polar Night Light Yömäki
Rattikelkkailua festivaalivaloissa

Lauantaista torstaihin rinteiden sulkeuduttua laskettelijoilta on aika ottaa esiin rattikelkat ja suunnata rinteeseen. Gondoli kuljettaa rattikelkkailijat ylös Saaruan huipulle la–to klo 19.30–21 ja alas kurvaillaan juuri huollettuja laskettelurinteitä pitkin RukaValleyn tai Rukan kylän gondolin ala-asemalle. Katso lisätiedot täältä.

Polar Night Light festival rattikelkkailu
Kaamoksen kympin tiistait

Hyödynnä alkuvuoden edulliset kaamostiistait ja suuntaa illaksi rinteeseen! Hissilippu 10 € ja välinevuokra 10 € klo 17-19 tiistaisin 10.1.–7.2.2023. 

Ruka yömäki
Verkkokaupan kautta rinteeseen

Hissiliput ja vuokravälineet helposti netin kautta.

Hiilineutraali hiihtokeskus

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on varmistaa, että tulevillakin sukupolvilla on mahdollisuus nauttia laskemisesta ja lumen riemuista. Tiesitkö, että Rukan hiihtokeskus sekä kaikki Ski-Inn-majoitukset ovat energiankäytön osalta hiilineutraaleja?

Rukan hiihtokeskus