Rosa & Rudolf Family Park on koko perheen lumipuisto

Rosa & Rudolf Family Park on Suomen suurin ja monipuolisin perheiden ja aloittelijoiden rinnealue. Family Parkissa nousut on tehty helpoiksi viiden taikamaton voimin, rinteet ovat sopivan loivat ensimmäisten kurvien harjoitteluun ja alueella viihtyy myös ilman laskuvälineitä, siitä pitävät huolen tubing-mäki ja leikkialue. Tauolle ei tarvitse lähteä kauas, sillä Family Parkin valoisassa ja lämpimässä taukotuvassa voit syödä omia eväitä, avaralla aurinkoterassilla on mukava grillata makkarat ja viereinen Ski Bistro -ravintola on helppo koko perheen lounaspaikka. Lastenhoitoa tarjoaa kauden 2019–2020 uutuus, Family Parkin naapurissa sijaitseva Rosa & Rudolf Kids'Club

Kokeile kaikkia laitteita

Rosa & Rudolf Family Parkissa on yhteensä kuusi taikamattohissiä, joiden pituudet ovat 20 m, 30 m, 50 m, 50 m, 80 m sekä 115 m.

Tubing-alueelta löytyy kaksi kourumaista mäkeä, joita lasketaan ilmatäytteisellä tubing-renkaalla. Tubing-renkaat ja kypärät ovat kaikkien vapaassa käytössä aluelipulla sekä hissilipulla.

Leikkialueelta löytyy mm. vaijeriliuku, linnupesäkeinu sekä kiipeilytelineillä ja liukumäellä varustettu leikkikenttä. Rinnealueen alaosassa sijaitsee pienillekin lapsille sopiva karuselli.

Laskettelijoille varatulta rinnealueelta löytyy pehmustettuja pujottelukeppejä sekä läpi laskettavia portteja.

Tubing-mäki

Vauhdin hurmaa koko perheelle.

Hauskat laskulinjat

Lapsille sopiva mäki turvallisten haasteiden kera.

Leikkipuisto

Hauskanpitoon ei vaadita laskuvälineitä.

Family Parkin lipputyypit

Voimassaolevalla hissilipulla Rosa & Rudolf Family Parkiin on vapaa pääsy, ilman hissilippua liikkuville sisäänpääsymaksu alueelle on 10 € / päivä. Alueelle pääsee myös Village-2-Valley-maisemagondoli + Rosa & Rudolf Family Park -yhteislipulla, jolla voi liikkua gondolilla koko päivän rinteiden aukioloajan mukaisesti ( hinta 22 €/aikuinen, 18 € /lapsi 3–11 v tai seniori yli 65 v.) Jalankulkijana liikkuva huoltaja pääsee laskettelevan lapsen mukana Family Park -alueelle ilmaiseksi (1 huoltaja/lapsi). Laskuvälineillä liikkuvat huoltajat ja muut lapsen mukana tulevat aikuiset tarvitsevat Family Park -aluelipun tai voimassaolevan hissilipun.  

Family Parkin päivälippuja voit ostaa kaikista Rukan lipunmyyntipisteistä, joista lähin löytyy vastapäätä olevasta ValleyVuokraamosta. Päivälipulla sekä kaikilla Ruka- ja RukaPyhä-hissilipuilla alueelta voi kulkea vapaasti sisään ja ulos aukioloaikojen mukaisesti. 

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Alle 6-vuotiaan lapsen tulee noutaa lipunmyyntipisteestä  Rosa&Rudolf-hissilippu, jonka saa ilmaiseksi huoltajan voimassaolevaa Ruka- tai RukaPyhä-hissilippua (ei Family Parkin aluelippua) vastaan. Alle 3-vuotiaiden sisäänpääsy Family Parkiin on ilmainen.

Huomioithan myös Perhelippu-alennuksen: Kahden vanhemman ostaessa 4–14 päivän hissiliput, annamme samoista lasten ja nuorten lipuista -30% lisäalennuksen.

Suunta rinteeseen? Hoida liput, välineet ja opetus kuntoon jo ennakkoon

Voisit olla kiinnostunut myös

#LUMENKOORDINAATIT

Euroopan aluekehitysrahasto on tukenut Rosa & Rudolf Family Parkin rakentamista.