Rumimmat paikannimet, lumisin talvi

Joka päivä jotain lunta

Ice kartingia, avantoa, hiihtoa, jääkiipeilyä, poroja, moottorikelkkoja, huskeja lumikenkäilyä, revontulia ja tietenkin lunta. Ja paljon.

Kuusamo tarjoaa rumannimisiä paikkoja ja lumisimman talven. Varaa talvilomasi riemastuttavat elämykset nyt! 

Hyvinvointia luonnosta 

Aktiivisen päivän jälkeen on ihanaa piipahtaa savusaunassa, rentoutua kylpylässä tai nauttia ammattilaisen tekemistä kauneushoidoista. Rentoutusta ja joogaa on tarjolla saunassa tai vaikkapa metsän keskellä. 

Talven viikko-ohjelma vie sinut seikkailuun helposti ja edullisesti

Omatoimisen tekemisen lisäksi voit kokea Kuusamon seikkailut ammattilaisten opastuksella. Talven viikko-ohjelmamme safareille ja elämyksiin on helppo lähteä mukaan. Pätevät oppaamme vievät sinut Kuusamon luonnon keskelle moottorikelkkailemaan, lumikenkäilemään tai vaikkapa pilkille. Osa ohjelmista on tarjolla lumi- ja jäätilanteesta riippuen. 

Tekemistä Rukan rinteillä

Rukan rinteillä riittää tekemistä koko laskukauden lokakuusta toukokuulle. Rinnealueella ovat tasokkaat vuokraamopalvelut ja Rukan Hiihtokoulun ammattitaitoiset opettajat. Myös ryhmille löytyy mukavasti tekemistä rinteillä; esimerkiksi hiihtokoulu järjestää ohjelmia ryhmän toiveiden mukaan. Laskettelijoiden lisäksi rinnealueella viihtyvät sekä jalankulkijat että pyöräilijät. Hurjapäisimmät jäävät rinteiden sulkeutumisen jälkeen vielä rattikelkkailemaan rinnealueelle.

Ihastu Ruka-Kuusamon talveen!

#LUMENKOORDINAATIT #LUONNONKOORDINAATIT