Rukan ja Kuusamon talviset elämykset

Ruka on monipuolinen talviloman kohde

Ruka on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista, ja yhä useampi Rukan kävijä on tutustunut myös Kuusamon kauniisiin luontokohteisiin. Rukan valttina on runsas ja monipuolinen elämystarjonta - ympäri vuoden. Puhdas lumi ja kirpeä pakkanen houkuttelevat ulkoilemaan. Hiihdä ja laske, vuokraa moottorikelkka tai osallistu koiravaljakkoajelulle tai porotilavierailuun. Reippailun vastapainoksi nauti hemmotteluhoidoista, kylpylästä, saunoista ja muista hyvinvointipalveluistamme.

Talven viikko-ohjelma vie sinut seikkailuun helposti ja edullisesti

Omatoimisen tekemisen lisäksi voit kokea Kuusamon seikkailut ammattilaisten opastuksella. Talven viikko-ohjelmamme safareille ja elämyksiin on helppo lähteä mukaan. Pätevät oppaamme vievät sinut Kuusamon luonnon keskelle moottorikelkkailemaan, lumikenkäilemään tai vaikkapa pilkille. Osa ohjelmista on tarjolla lumi- ja jäätilanteesta riippuen. 

Tekemistä Rukan rinteillä

Rukan rinteillä riittää tekemistä koko laskukauden lokakuusta toukokuulle. Rinnealueella ovat tasokkaat vuokraamopalvelut ja Rukan Hiihtokoulun ammattitaitoiset opettajat. Myös ryhmille löytyy mukavasti tekemistä rinteillä; esimerkiksi hiihtokoulu järjestää ohjelmia ryhmän toiveiden mukaan. Laskettelijoiden lisäksi rinnealueella viihtyvät sekä jalankulkijat että pyöräilijät. Hurjapäisimmät jäävät rinteiden sulkeutumisen jälkeen vielä rattikelkkailemaan rinnealueelle.

Koko perheen elämyksiä 

Melkeinpä kaikki seikkailumme ja safarimme ovat tarjolla koko perheelle. Parin tunnin safareissa alaikäraja on useimmiten 5 vuotta, mutta esimerkiksi vierailuille husky- ja porotiloille, ratsutalleille ja Joulupukin mökille voi osallistua myös pienempien lasten kanssa.

Hyvinvointia luonnosta 

Aktiivisen päivän jälkeen on ihanaa piipahtaa savusaunassa, rentoutua kylpylässä tai nauttia ammattilaisen tekemistä kauneushoidoista. Rentoutusta ja joogaa on tarjolla saunassa, suppilaudalla ja metsän keskellä. 

#LUMENKOORDINAATIT #LUONNONKOORDINAATIT