Olet täällä

08 8600 300 RukaBooking
myynti@ruka.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Kumparehuoneistot Rukan kylässä

Rukan Kylässä loistavalla paikalla rinteiden ja latujen äärellä, Kauppakeskus Kumpareen toisessa kerroksessa sijaitseva huoneistohotelli-Kumparehuoneistot, jossa on viisi huoneistoa 2 - 8 henkilölle. Yksiöt (3 kpl; 28 m2), Kaksio (1 kpl; 58 m2) ja Kolmio (1 kpl; 75 m2).

Kumparehuoneisto yksiö
Kolme kpl 28 m2 yksiötä, joiden makuualkovissa on 2 vuodetta ja nukkumisparvella 2 vuodetta (mahdollisuus lisävuoteeseen). Lisäksi huoneistoissa on  jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni, astiat, astianpesukone, kahvinkeitin, TV, vaatekaappi, WC ja suihku.

Kumparehuoneisto kaksio
Yksi 58 m2 kaksio, jonka makuuhuoneessa on 2 vuodetta ja parvella 4 vuodetta (mahdollisuus lisävuoteisiin). Lisäksi jääkaappi, keittolevyt, uuni, mikroaaltouuni, astiat, astianpesukone, kahvinkeitin, vaatekaappi, vaatehuone, TV, pyykin pesukone, kuivauskaappi, sauna, WC ja 2 suihkua.

Kumparehuoneisto kolmio
Yksi 78 m2 kolmio, jonka kahdessa makuuhuoneessa on kussakin 2 vuodetta ja parvella 4 vuodetta (mahdollisuus lisävuoteisiin). Lisäksi  jääkaappi, keittolevyt, uuni, mikroaaltouuni, astiat, astianpesukone, kahvinkeitin, TV,  vaatekaappi, vaatehuone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sauna, WC ja  2 suihkua. Huoneistohintaan sisältyvät liinavaatteet, loppusiivous ja alv.

Kumparehuoneistot on varattavissa vain RukaBookingista: (08) 8600 300, myynti@ruka.fi

Lämpimästi tervetuloa Kumpareen huoneistoihin!