Lumilautailun Spring Camp 2023

Huippusuosittu lumilautailun Spring Camp tulee taas! Tervetuloa mukaan laskemaan pehmeällä kevätlumella, oppimaan uusia temppuja taitotasosi mukaisessa ryhmässä, osallistumaan rentoihin kilpailuihin sekä saamaan uusia kavereita lumilautailun parissa.
 
Leiri on jaettu kahteen osaan: juniorileiri sekä aikuisten lumilautaleiri.

Leiri avautuu myyntiin torstaina 12.1.2023 klo 9:00. Ole nopea, Spring Camp on aiempina vuosina myyty nopeasti täyteen!
Aika
2.5.2023 - 5.5.2023
Paikka
Rukan rinnealue
Lapset & Nuoret Rinteet
Spring_Camp_2022_Iina_Niskanen_2

Tervetuloa Ruka Spring Campille 2.-5.5.2023!

Spring Camp on tarkoitettu lumilautailijoille, sukupuoleen tai toimintakykyyn katsomatta. Leirille voi osallistua yhtälailla, niin aloittelevat freestyle-lumilautailijat (perustaidot hallussa eli osaa kääntyä ja jarruttaa, sekä itsenäisesti käyttää tuoli- ja ankkurihissiä) kuin taitavammatkin, jo kilpailuissa aikaisemmin käyneet, lumilautailijat. Laskemisen lisäksi leiriohjelmassa on rentoa iltaohjelmaa, pelejä, kisoja sekä muuta hauskaa hyvällä porukalla.

Leiri on jaettu kahteen osaan: juniorileiri sekä aikuisten lumilautaleiri. Teemme myös alle 8-vuotiaille oman pienryhmän, mikäli osallistujia on vähintään viisi (5).

Juniorileirille otetaan ensimmäiset 60 ilmoittautunutta (min. 40 leiriläistä leirin toteutumiseen) ja aikuisten leirille kahdeksan (8) ilmoittautunutta (min. 5 leiriläistä leirin toteutumiseen).
 
Leirin myynti aukeaa torstaina 12.9.2023 klo 9:00. Ole nopea, sillä Spring Camp on aiempina vuosina myyty nopeasti täyteen!

Ilmoittaudu mukaan junior spring campille

Ilmoittaudu mukaan aikuisten spring campille

Katso alta Spring Campin ohjelma sekä lisätiedot ilmoittautumista varten.

Tervetuloa Suomen suurimmalle ja suosituimmalle lumilautaleirille!


Lisätiedot:
Satu Järvelä / Bueno & co
040-5855 550
lumilautaleirit@gmail.com


Oikeudet muutoksiin pidetään. Mahdolliset Rukatunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.