Olet täällä

08-8600 290
ski-inn@ruka.fi, myynti@ruka.fi
Vaunukuja 1
93830
RUKATUNTURI

Rukan matkailuvaunualue

Rukan matkailuvaunualue uudistuu kesän 2019 aikana

Tervetuloa nauttimaan Rukan talvesta ja Kuusamon luonnosta Rukan matkailuvaunualueelle.

Rukan matkailuvaunualue siirtyy Maston rinteiden juurelle ja on tavoitteena avata 1.10.2019. Vaunupaikkoja tulee 150 ja nykyvaatimuksia vastaavat saunat, peseytymis- ja wc-tilat sekä ruuanlaittomahdollisuus. Pyykinhuoltoon on varattu pyykikoneet ja kuivausrummut.

Vapaita kausipaikkoja voit tiedustella RukaBooking puh 08-8600 300, myynti@ruka.fi

Katso tästä Maston alueelle siirtyvän vaunualueen paikkakartta

 

Vaunualueen vastaanotto

Ski-Inn Hotelli Ruka Village (email: ski-inn@ruka.fi), puh: 08 8600 290) Rukan kylässä Länsi-Rukalla, (osoite Rukankyläntie 6)

Sähkön päälle kytkeminen kausipaikoille tapahtuu gsm-järjestelmän kautta omalla kännykällä. Lisätiedot: Ski-Inn vastaanotto, puh (08) 8600 290. 


Matkailuvaunualueen hinnasto

TALVI 1.10.2019

 

 

 

sähkö 

Hinta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talvikausipaikka 1.10.2019 - 31.5.2020

911 €/kausi

 

 

0,23 €/kWh

Jatkuva sähkö kausipaikkalaiselle

 

 

 

125 €/kausi+0,17 €/kWh
(ilman jatkuvan sähkön sopimusta sähkön hinta on 0,23e/Kwh)

         

*) SF-kortti on Suomen Caravan Yhdistyksen jäsenkortti ja etuus koskee vain vuorokausipaikkoja.


Toimintaohjeet Rukakeskus Oy:n matkailuvaunualueelle

Sähköt
Sähköt kytketään päälle ja pois tekstiviestillä, ohjeet lähetetään kun kausipaikka vahvistettu.  Mikäli teillä on ongelmia GSM-sähkönohjauksessa, ottakaa yhteys Ski-Inn Hotelli Ruka Village vastaanottoon, joka voi hätätapauksessa kytkeä sähkön päälle ja pois.
Sähkölaskutus
Sähkön käyttö laskutetaan mittarilukeman mukaan tammikuussa ja kesäkuussa. Mikäli haluatte, että vaunussanne on koko ajan sähkö kytkettynä, käykää täyttämässä Ski-Inn Hotelli Ruka Village vastaanotossa jatkuvan sähkön sopimus. Jatkuvan sähkön veloitus on 125 €/kausi + 0,15 €/kWh. Muutoin sähkön hinta on 0,23 €/kWh.

Lumenauraus
Autopaikkanne aurataan kun lunta on tullut 10 cm.

Huoltorakennus
Lumikola ja tikkaat ovat lainattavissa huoltorakennuksesta. Ruokavesi, astianpesupaikka, WC, kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka sekä pyykinpesukoneet ovat käytettävissä huoltorakennuksessa, sekä pukuhuoneet, suihkut ja saunat lisärakennuksessa.

Kaasun myynti
Kaasua voitte ostaa mm. Rukan S-marketilta ja Kuusamosta huoltoasemilta.

Matkailuvaunualueen järjestyssäännöt

  • Vaunualueella on hiljaisuus klo 23.00 – 07.00. Mahdollisista järjestyshäiriöistä annetaan yksi varoitus, jonka jälkeen häiriöiden jatkuessa ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin niiden poistamiseksi!
  • Vaunupaikka on merkitty numerokepillä. Numerokepin irrottaminen kiinnikkeestään on ehdottomasti kielletty. Vaunu sijoitetaan siten, että numerokeppi jää peruuttaessa kuskin puoleiseen takanurkkaan; näin vaunujen turvaväliksi jää neljä metriä. Vetoauto pysäköidään vaunun eteen.
  • Nopeusrajoitus vaunualueella on 20 km/h.
  • Moottorikelkalla tai mönkijällä ajaminen on kielletty, siirto- ja huoltoajoja lukuun ottamatta.
  • Koirat ja muut lemmikkieläimet on pidettävä kytkettynä. Huolehdittehan myös lemmikkinne jätökset roskiin.
  • Helposti lumen alle jäävät esineet kuten sähköjohdot ja etuteltan helmaosat on merkittävä selvästi, etteivät ne rikkoontuisi auratessa. Mikäli merkinnät ovat puutteelliset, Rukakeskus ja lumiurakoitsija eivät ole velvollisia korvaamaan vahinkoja.
  • Vaunun sivustalle sijoitetut irralliset lavetit tulee merkata ulkokulmistaan riittävän korkealla merkkikepillä. Jos merkkaamaton lumen alla oleva lavetti tarttuu lumilinkoon ja rikkoo vaununne, ei lumiurakoitsija tai Rukakeskus vastaa aiheutuneista vahingoista.
  • Pidättehän vaunupaikkanne numeron sähkötolpan kannessa puhtaana lumesta ja kuurasta.
  • Pidättehän vaununne alustan ainakin yhdeltä sivulta avoimena mahdollisen kaasuvuodon varalta.
  • Metallisten tai muutoin vieraiden avainkorttien käyttö on kielletty huoltorakennuksen lukoissa.

Vaunualuetta koskevat häiriöt ilmoitetaan Ski-Inn vastaanottoon puh. 0400 101 600 (klo 8-22/18), kiinteistöhuollon päivystysnumeroon 040 710 9922 (klo 7-21) tai rinnekoneen kuljettajalle (klo 21-07).