Olet täällä

08-8600 290
ski-inn@ruka.fi, myynti@ruka.fi
Vaunukuja 1
93830
RUKATUNTURI

Rukan matkailuvaunualue

Rukan matkailuvaunualue Itä-Rukalla SkiBistron, rinteiden ja Rosa & Rudolf Family Parkin vieressä

Tervetuloa nauttimaan Rukan talvesta ja Kuusamon luonnosta Rukan matkailuvaunualueelle.

Hyvätasoiset huoltotilamme palvelevat karavaanareita vuorokauden ympäri! Matkailuvaunualueen huoltotiloihin kuuluu kaksi eri rakennusta: toisessa ovat ruokavesi- ja astianpesutila, WC, kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka sekä pyykinpesukoneet kuivauskaappeineen ja -rumpuineen. Aivan vieressä sijaitsevassa toisessa huoltorakennuksessa sijaitsevat pukuhuoneet, suihkut ja saunat sekä inva-WC:t. Vaunualueella on myös grillikatos polttopuineen.

Kausipaikan hintaan sisältyy kaksi huoltorakennuksen avainkorttia; vaunualueen vuorokausipaikan vuokraaja saa kaksi avainkorttia 10 euron panttia vastaan. Avainkortilla pääsee saunaan ja vaunualueen huoltorakennukseen. Avainkorttien palautuksen jälkeen pantti palautetaan. Hintaan sisältyy huoltorakennuksen käyttö (mm. suihkut) ja sähkö. Sauna on lämpimänä päivittäin.

Vaunualueen vastaanotto

Talviaikaan Vuosselinportin vuokraamon ollessa avoinna Rukan matkailuvaunualueen vastaanotto ja vuokraukset tapahtuvat Vuosselinportin lipunmyynnissä Itä-Rukalla. Vuosselinportin ollessa suljettuna palvelee Ski-Inn Hotelli Ruka Village (email: ski-inn@ruka.fi), puh: 08 8600 290) Rukan kylässä Länsi-Rukalla. Alueella toimii Rukan Caravaanarit RuCa ry, lisätietoa vaunualueen ilmoitustaululla.

Avaa Rukan matkailuvaunualueen kartta suurempana (JPG) Kartalta näet myös talvikaudelle 2017-2018 varatut kausipaikat.

Vaunualuekartta. Hiihtokeskus Ruka, Kuusamo, Finland

Rukan matkailuvaunualue talvikaudelle 2018-2019 (kartta)

Sähkön päälle kytkeminen kausipaikoille tapahtuu gsm-järjestelmän kautta omalla kännykällä. Lisätiedot: Ski-Inn vastaanotto, puh (08) 8600 290. Huomioithan, että vaunualueella paikoilla 151-244 tarvitsee 3-napaisen sähköpistokkeen, jotta saat sähköä. Vuorokausipaikoilla on 3-napaisia sähköpistokkeita.


Matkailuvaunualueen hinnasto

TALVI 1.9.2017 - 15.5.2018

vrk

viikko

lisävrk (vain viikkovarauksiin)

sähkö 

Hinta

67 €

 

 

sis. hintaan

SF-korttilaisille*)

61 €

-

-

sis. hintaan

Kausipaikka 1.9.2017 - 15.5.2017

845 €/kausi

-

-

0,23 €/kWh

Jatkuva sähkö kausipaikkalaiselle

-

-

-

125 €/kausi+0,17 €/kWh
(ilman jatkuvan sähkön sopimusta sähkön hinta on 0,23e/Kwh)

Kesäkausipaikka talvikausipaikkalaiselle 155 €/kesäkausi     0,18 €/kWh
Kesäkausipaikka 190 €/kesäkausi     0,18 €/kWh

*) SF-kortti on Suomen Caravan Yhdistyksen jäsenkortti ja etuus koskee vain vuorokausipaikkoja.


Toimintaohjeet Rukakeskus Oy:n matkailuvaunualueelle

Sähköt
Sähköt kytketään päälle ja pois tekstiviestillä, liitteenä erillisohje uusille paikkalaisille ja paikan vaihtajille. Mikäli teillä on ongelmia GSM-sähkönohjauksessa, ottakaa yhteys Ski-Inn Hotelli Ruka Village vastaanottoon, joka voi hätätapauksessa kytkeä sähkön päälle ja pois.
HUOM! paikoilla 151 – 244 on kolminapaiset pistokkeet, joten tarvitsette adapterin, mikäli vaunussa oleva pistoke on ns. vanhaa mallia.

Sähkölaskutus
Sähkön käyttö laskutetaan mittarilukeman mukaan tammikuussa ja kesäkuussa. Mikäli haluatte, että vaunussanne on koko ajan sähkö kytkettynä, käykää täyttämässä Ski-Inn Hotelli Ruka Village vastaanotossa jatkuvan sähkön sopimus. Jatkuvan sähkön veloitus on 120 €/kausi + 0,15 €/kWh. Muutoin sähkön hinta on 0,21 €/kWh.

Lumenauraus
Autopaikkanne aurataan kun lunta on tullut 10 cm.

Huoltorakennus
Lumikola ja tikkaat ovat lainattavissa huoltorakennuksesta. Ruokavesi, astianpesupaikka, WC, kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka sekä pyykinpesukoneet ovat käytettävissä huoltorakennuksessa, sekä pukuhuoneet, suihkut ja saunat lisärakennuksessa.

Avainkortit
Kortilla pääsette käyttämään huoltorakennuksen palveluja. Mikäli avainkorttisi rikkoutuu tai tarvitsette lisäkortteja, niitä voi ostaa Ski-Inn Hotelli Ruka Village vastaanotosta tai VuosselinPortista 5 euron maksua vastaan.

Kaasun myynti
Kaasua voitte ostaa mm. Rukan S-marketilta ja Kuusamosta huoltoasemilta.

Matkailuvaunualueen järjestyssäännöt

  • Vaunualueella on hiljaisuus klo 23.00 – 07.00. Mahdollisista järjestyshäiriöistä annetaan yksi varoitus, jonka jälkeen häiriöiden jatkuessa ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin niiden poistamiseksi!
  • Vaunupaikka on merkitty numerokepillä. Numerokepin irrottaminen kiinnikkeestään on ehdottomasti kielletty. Vaunu sijoitetaan siten, että numerokeppi jää peruuttaessa kuskin puoleiseen takanurkkaan; näin vaunujen turvaväliksi jää neljä metriä. Vetoauto pysäköidään vaunun eteen.
  • Nopeusrajoitus vaunualueella on 20 km/h.
  • Moottorikelkalla tai mönkijällä ajaminen on kielletty siirto- ja huoltoajoja lukuun ottamatta.
  • Koirat ja muut lemmikkieläimet on pidettävä kytkettynä. Huolehdittehan myös lemmikkinne jätökset roskiin.
  • Helposti lumen alle jäävät esineet kuten sähköjohdot ja etuteltan helmaosat on merkittävä selvästi, etteivät ne rikkoontuisi auratessa. Mikäli merkinnät ovat puutteelliset, Rukakeskus ja lumiurakoitsija eivät ole velvollisia korvaamaan vahinkoja.
  • Vaunun sivustalle sijoitetut irralliset lavetit tulee merkata ulkokulmistaan riittävän korkealla merkkikepillä. Jos merkkaamaton lumen alla oleva lavetti tarttuu lumilinkoon ja rikkoo vaununne, ei lumiurakoitsija tai Rukakeskus vastaa aiheutuneista vahingoista.
  • Pidättehän vaunupaikkanne numeron sähkötolpan kannessa puhtaana lumesta ja kuurasta.
  • Pidättehän vaununne alustan ainakin yhdeltä sivulta avoimena mahdollisen kaasuvuodon varalta.
  • Metallisten tai muutoin vieraiden avainkorttien käyttö on kielletty huoltorakennuksen lukoissa.

Vaunualuetta koskevat häiriöt ilmoitetaan Ski-Inn vastaanottoon puh. 0400 101 600 (klo 8-22/18), kiinteistöhuollon päivystysnumeroon 040 710 9922 (klo 7-21) tai rinnekoneen kuljettajalle (klo 21-07).