Rukan ja Kuusamon kesä

Tervetuloa aktiivilomalle kauniiseen Kuusamoon

Kuusamon kesä hurmaa monipuolisuudellaan ja upeilla luontokohteillaan. Kokeile koskenlaskua, vaellusta, maastopyöräilyä Rukan uudessa Bike Parkissa, kalastusta, melontaa, ratsastusretkiä ja karhunkatselua - ja tässä oli vain osa alueen elämystarjonnasta.

Kesän 2021 uutuutena Aurinkomatkat myy pakettimatkoja Rukalle ja Kuusamoon talvikauden lisäksi myös kesällä. Tervetuloa nauttimaan kolmen kansallispuiston luonnosta! 

Avoinna olevat yritykset

Eräilyä, mökkeilyä vai suoraan hotellista poluille? 

Ulkoilmaihmisiä on montaa eri laatua. Tunnista oma tapasi nauttia luonnosta ja varaa sen mukainen majoitus. Ruka-Kuusamossa hotelleista ja mökeistä pääsee suoraan ovesta vaellusreiteille, jos autiotuvat ja rinkan kantaminen eivät houkuttele. Runsaalla palvelutarjonnalla varustettu Rukan kylä toimii oivallisena tukikohtana kesän retkille.

Hyvinvointia luonnosta

Aktiivisen päivän jälkeen on ihanaa piipahtaa savusaunassa, rentoutua kylpylässä tai nauttia ammattilaisen tekemistä kauneushoidoista. Rentoutusta ja joogaaon tarjolla saunassa, suppilaudalla ja metsän keskellä. Kokeile myös metsäkylpylän ihania hoitoja. 

Hyvinvointipalvelut

Rentouttavaa kesälomaa Rukalla ja Kuusamossa!

 

Maisema Kitkajoelle Päähkänäkalliolta, Oulangan kansallispuisto, Ruka-Kuusamo

#LUONNONKOORDINAATIT
#OULANKA #HOSSA