TEKEMISTÄ JOKA PÄIVÄLLE

Ruka-Kuusamon kesän viikko-ohjelma tarjoaa vauhdikasta puuhaa loman jokaiselle päivälle. Koskenlaskua, opastettua patikointia, melontaa, mönkkäriajoa... Viikko-ohjelma on voimassa 1.6.-30.9.

KESÄN VIIKKO-OHJELMA

Vietä aktiiviloma Rukalla ja Kuusamossa

Kuusamon kesä yllättää monipuolisuudellaan monet ensimmäistä kertaa alueella kesällä vierailevat. Alueen kaunis, koskematon luonto ja monipuoliset seikkailut takaavat onnistuneen loman koko perheelle.

 

RUKAN JA KUUSAMON KESÄUUTUUDET

Ruka-Kuusamon kesäkisa 2017 

"Ruka-Kuusamon kesäkisa" -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä "Kilpailu") järjestäjä on Ruka-Kuusamon Matkailu ry (jäljempänä "Järjestäjä"). Kilpailu järjestetään ajalla 1.6.-31.8.2017. 

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Facebook-sovelluksen Ruka-Kuusamon Facebook-sivulla välityksellä kommentoimalla vastauksena kysymykseen "Mitä sinä laskisit Rukan ja Kuusamon kesässä" tai Instagram-sovelluksen välityksellä merkitsemällä palveluun ladatut kuvat ja videot "#luonnonkoordinaatit" tunnisteella. Vastaajista arvotaan voittaja joka kuukauden 5. päivään mennessä.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Kilpailuun voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailta tarvitaan palkinnon vastaanottamiseen huoltajan suostumus. Kilpailuun eivät voi osallistua Järjestäjän ja heidän yhteistyökumppaniensa työntekijät. Kaikki kisa-aikana annetut vastaukset osallistuvat arvontaan ja viimeinen osallistumispäivä on 31.8.2017, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli kilpailu keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Palkintoehdot

Voittaja arvotaan kuukausittain viimeistään seuraavan kuun 5. päivään mennessä. Palkintojen arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista. Palkintojen voittajille ilmoitetaan voitosta Facebook- tai Instagram-viestillä. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa Facebook- tai Instagram-viestiä voitosta yhden viikon (7 päivän) kuluessa, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien ja muiden palkinnon saajien nimet missä tahansa mediassa. Voittaja ei voi luovuttaa palkintoa kolmannelle osapuolelle, palkinto on aina henkilökohtainen.

Palkinnot

Kesäkuun 2017 palkinto: Cumulus Resort Rukahovissa kahden yön majoitus kahdelle hengelle superior-huoneessa, arvo 240 €. Voittaja: Tarja Mattila. Voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.
Heinäkuun 2017 palkinto: Lomarenkaan mökkilahjakortti, arvo 500 €. Voittaja: Visa Alanko. Voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.
Heinäkuun 2017 lisäkisa: Original Sokos Hotel Kuusamon kesäteatteripaketti, arvo noin 400 €. Voittaja: Anette Salonen. Voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.
Elokuun 2017 palkinto: Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpyläloma, arvo noin 400 €. Voittaja: Anneli Rössi. Voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Muut ehdot

Kilpailu toimii kommentoimalla Facebook-palvelussa tai lataamalla kuvan hashtagilla #luonnonkoordinaatit Instagram-palvelussa. Järjestäjä vastaa kilpailuun lähetettyjen kuvien ja kommenttien sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook, Instagram) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista >

Järjestäjä: Ruka-Kuusamon Matkailu ry

#luonnonkoordinaatit #oulanka #hossa