Ruka-Kuusamon kesä

Tervetuloa aktiivilomalle kauniiseen Kuusamoon

Kuusamon kesä hurmaa monipuolisuudellaan ja rumilla paikannimillään. Koe Kitkajoen kuohujen kohina koskenlaskussa, kuuntele karhujen jutustelua, aisti tuulen suhina vaijeriliu'ussa ja ihastele metsän hiljaisuutta Oulangan kansallispuiston reiteillä. Tervetuloa nauttimaan Suomen kauneimmista maisemista

Ratkaise äänipähkinä ja voita elämys Kuusamossa! 

Kesän toinen äänipähkinä-kisamme on päättynyt, pyöräilyelämyksen onnellinen voittaja on Tuija A. Voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.  

Hyvinvointia luonnosta

Aktiivisen päivän jälkeen on ihanaa piipahtaa savusaunassa, rentoutua kylpylässä tai nauttia vaikkapa luonnonkivillä tehdystä lapinkivihieronnasta. Rentoutusta ja joogaa on tarjolla porojen seurassa, saunassa ja metsän keskellä. Kokeile myös metsäkylpylän ihania hoitoja. 

Hyvinvointipalvelut

Eräilyä, mökkeilyä vai suoraan hotellista poluille? 

Ulkoilmaihmisiä on montaa eri laatua. Tunnista oma tapasi nauttia luonnosta ja varaa sen mukainen majoitus. Ruka-Kuusamossa hotelleista ja mökeistä pääsee suoraan ovesta vaellusreiteille, jos autiotuvat ja rinkan kantaminen eivät houkuttele. Runsaalla palvelutarjonnalla varustettu Rukan kylä toimii oivallisena tukikohtana kesän retkille. Kesän viikko-ohjelmaan on koottu monipuolinen kattaus kesän ikimuistoisimpia seikkailuja. 

Upera Konttainen auringonlaskussa, Ruka-Kuusamo

#LUONNONKOORDINAATIT
#OULANKA #HOSSA