Jukka Poika Zonessa

Reggae-mestari Jukka Poika on tunnettu energisistä ja tarttuvista kappaleistaan, jotka saavat ihmiset tanssimaan ja hymyilemään.

Showtime 00:00.
Liput 15€, sisältää eteispalvelumaksun
Aika
28.9.2024 - 29.9.2024 22:00 - 02:00
Paikka
Ravintola Zone
Osoite

Rukankyläntie 13
93830 Rukatunturi
Suomi

Musiikki
Jukka Poika, Zone

Kun nuori Jukka kuunteli reggaeta ensimmäisen kerran kaverinsa tukkoiselta c-kasetilta, kyseessä oli Max Romeon albumi "War inna Babylon" ja tietämättään Jukka oli törmännyt musiikinlajiin, josta muodostuisi hänelle tulevien vuosikymmenten elämäntehtävä.

 

Alkujaan englanninkielisestä lukiobändistä melkoiseksi millenium-ilmiöksi kehkeytyneen Soul Captain Bandin ja nenäkkään Kapteeni Ä-ni-duon jälkeen Jukka ryhtyi sooloartistiksi. 2010-luvulla nähtiin topakka hittiputki biiseistä kuten "Mielihyvää", "Kylmästä lämpimään", "Silkkii" ja "Älä tyri nyt". Breikkausvuosien haipista kertoo jotain se, että v. 2012 Maailma kylässä- tapahtumaan Jukka Poika-konserttiin Kaisaniemen puistoon ahtautui 20 000 ihmistä. Seuraavana vuonna Jukka nähtiin Vain elämää-ohjelman toisella tuotantokaudella.

Jukka on jatkanut ahkeraa keikkailua niin pitkäaikaisen kumppaninsa LemppariDJ Stormyn kuin Lempparibändi-livekokoonpanon kanssa.

 

Viime vuosina on julkaistu hittejä kuten "Papaija", "Haituvat" ja "Souda kesämies". Vain elämää- ohjelmassa Jukka kävi toistamiseen v. - 21. "Reggaen saundi ja musiikillinen kieli ovat minulle edelleen inspiraatio", sanoo Jukka. "Minua kiehtoo koko paketti: soittaminen, laulaminen, kirjoittaminen, tuotanto, äänittäminen, dub-miksaus. Voi modernisti sekoittaa tyylejä tai nojata perinteeseen. Livessä puolestaan on kyse flowsta ja läsnäolosta. Reggae on hauskaa ja vakavaa, ryhdikästä ja letkeää yhtä aikaa."