Hiihtokoulun pääsiäiskurssi lapsille (tasot 2-4)

Rukan hiihtokoulun pääsiäisen lasten kokopäivä kurssi on jo klassikko! Opetuksen lisäksi ohjelmassa on mm. Ruka Challenge teemapäivä, nokikanan etsintää ja omaa laskuvauhtia pääsee testaamaan ja haastamaan Mastolla suurpujotteluradalla. Kurssin kävijöistä suurin osa tulee vuosi toisensa jälkeen nauttimaan laskemisesta kivassa seurassa, parhaiden opettajien kanssa.
Aika
7.4.2023 - 9.4.2023 09:45 - 15:00
Paikka
Rinnealue
Rinteet Lapset & Nuoret
Lapsi Rukan hiihtokoulussa

Pääsiäiskurssin ohjelma

PERJANTAI: Starttipäivä
Klo 9.45 Tapaaminen VuosselinPortti vuokraamon kulmalla. Kurssin avaus ja ryhmien jako taitotasoittain. Uudet ja vanhat kurssikaverit tulevat tutuksi laskettaessa pitkin Rukan monipuolisia rinnealueita, jotka tarjoavat haastetta ja kivaa tekemistä, myös jo vauhdikkaasti laskeville ryhmille.

LAUANTAI: Vauhdin hurmaa
Aamupäivällä pistetään ensimmäisen päivän laskuopit heti testiin, kun ohjelmassa on lasten oma Suurpujottelu-kisa Mastolla.
Iltapäivän ohjelmassa on mm. jännittävää Nokikanan jäljitystä Maston metsikössä.

SUNNUNTAI: Ruka Challenge
Laskupäivän ohjelmassa mm Ruka Challenge tehtäviä ympäri tunturia. Iltapäivällä voidaan lisäksi hioa vaikkapa synkronoitua yhteislaskua eli hauskoja, kenties jopa haastaviakin kuviolaskuja, kun lopuksi lasketaan takaisin kurssin päättäjäisiin. Kaikkien kannattaa tulla yleisöksi!

Klo 15.00 KURSSIN  PÄÄTTÄJÄISET
Kurssidiplomien ja launantain Suurpujottelukilpailun palkintojen jako Vuosselinportin läheisyydessä. 

Pääsiäiskurssin rinneaikataulu: klo 10.00-12.00 ja 13.00-15.00.
Tapaamispaikka: Vuosselinportin vuokraamon edusta.
Ryhmäjaot ja kurssijärjestelyt tehdään osallistujamäärän mukaan, varaathan paikkasi ajoissa.
Ryhmäkoko 4–10 hlö.

Pääsiäiskurssin hinta:

Lapset (5–12 v): 162 €

Lapsille voi kurssivarauksen yhteydessä varata joka päivälle klo 12-13 tauon ajaksi
lounaat opettajan/ryhmän mukana: Hinta: 56 € lasten annos (tai isompi annos: 62 €)

Varaa kurssi alla olevasta kalenterista

Varaathan kurssi hyvissä ajoin, viimeistään 31.3. klo 10 mennessä, niin osaamme varautua riittävällä opettajamäärällä. Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja olemassa oleviin ryhmiin voi kysellä paikan päällä, sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101636.

Valitse ensin kurssille ilmoitettavien lasten lukumäärä. Tämän jälkeen klikkaa kurssin aloituspäivämäärää. Sen jälkeen avautuu ruutu, ja sinun pitää klikata sen oik. reunan plus merkkiä. Sitten valitse kurssi joko ilman lastenlounaspalvelua tai kurssi lounaiden kanssa. Kurssivalinta lounaalla: 194€ hinta sisältää lastenhoidon lounaalla. Klikkaa sitten kassaa.Tämän jälkeen syöttä yhteyshenkilön tiedot
Seuraavasssa kohdassa valitset joko lasten lounasannos koon (24€) tai isomman annoksen (30€). Tämän jälkeen pääset syöttämään lapsen/lasten tiedot.

 

 

 

Hiihtokoulu järjestää myös: