Leirikouluryhmät

LEIRIKOULURYHMÄT LASKETTELIJOILLE JA LAUTAILIJOILLE

Oiva aloitus ikimuistoiselle leirikoulupäivälle tunturissa on lähteä hakemaan uusia vinkkejä laskutaitoon tai opetella täysin uutta lajia mukavien ja ammattitaitoisten opettajiemme kanssa. Opettajamme kanssa tulevat rinneturvallisuussäännöt ja hissien käyttö tutuksi, samoin kuin Rukan laaja rinnealue – ryhmän taitotaso huomioiden. 

Jokaiselle ryhmälle räätälöidään opetusajankohta sopimaan leirikouluohjelmaan ja sopivat laji- ja taitotasoryhmät kootaan etukäteen. Meiltä voi varata vaikka freestyle taitojen opetusta laskettelun/lumilautailun perustaidot hallitseville oppilaille.

VARAA HIIHTOKOULU LEIRIKOULURYHMÄLLE

Suosittelemme hiihtokouluvarauksen tekemistä leirikouluryhmälle hyvissä ajoin. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista.

Leirikouluryhmän koko on 7-10 oppilasta/laji ja taitotaso. Hinta on silloin 24,50€/oppilas. Tutustu taitotasoihimme etukäteen. Mikäli ryhmän koko on 3-6 oppilasta, sen hinta on 171,50€. Leirikoulu maksetaan hiihtokoulun toimistolla tai sen voidaan lisätä samaan laskutukseen, kuin koululaisryhmän välinevuokrat ja hissiliput. Voit tehdä laskutussopimuksen RukaBookingin kanssa puh. +358 10 382 5222 tai myynti@ruka.fi.

Hissilippu- ja välinevuokrahinnasto ryhmille.

Voit tehdä varauksen hiihtokoulusta sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101636.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Perehdy hiihtokoulun taitotason oppaaseen, niin osaat valita taitojesi mukaisen kurssin.

Jäitkö miettimään, mistä saat välineet tai tuleeko mieleesi muuta kysyttävää? Lue tästä usein kysytyt kysymykset.