Olet täällä

+35888681219
riistaravintola@riipisen.fi
Riipisen Riistaravintola, Kelorinne, Rukatunturintie 6
93830
RUKATUNTURI

Riipisen Riistaravintola

RIIPISEN RUOKALISTA / RIIPINEN MENU 

Riipisen Riistaravintola on riistaruoan aatelia.

Keittiömestarit valmistavat käsityönä riista,- kala- ja marjaherkkuja puhtaista pohjoisen luonnonantimista yli 30 vuoden kokemuksella, ja vain parhaista raaka-aineista.

Riipisen Riistaravintola on tunnelmallinen keloravintola joka huokuu lämpöä ja lapin taikaa. Ravintolamme sijaitsee Kuusamossa Rukalla Kelorinteen juurella - vain 300 m Rukan kävelykylästä.

Tule nauttimaan meille leppoisasta ilmapiiristä legendaarisen poronkäristyksen, maan kuuluisimpien friteerattujen muikkujen tai suussa sulavien fileiden parissa. Tarjolla päivittäin myös mm. karhua, jänistä ja rautua.

RIIPISEN on valittu mm. Suomen parhaaksi Riistaravintolaksi sekä valittu valtakunnan parhaaksi yritykseksi Fonectan järjestämässä Paikkakunnan paras-kilpailussa.

SUOSITTELEMME PÖYTÄVARAUSTA

Voit tehdä varauksen ensisijaisesti onlineen http://riistaravintola.fi/poytavaraus/  tai puhelimitse numerosta +35888681219 / 08-8681219. Alle kahden tunnin kuluttua alkavat  varaukset puhelimitse.

Meiltä saat ruoka-annokset myös kotipakettiin.

Riipisen perhe ja henkilökunta toivottavat Teidät sydämellisesti tervetulleeksi hyvän riistaruoan maailmaan!

LISÄTIETOA Ravintolastamme löydät kotisivuiltamme http://riistaravintola.fi/  sekä Riista- ja matkamyymälöistämme http://www.riipisen.fi/   ja voit myös liittyä facebook-tykkääjäksemme osoitteessa www.facebook.com/riipisen