Olet täällä

+35888681219
riistaravintola@riipisen.fi
Riipisen Riistaravintola, Kelorinne, Rukatunturintie 6
93830
RUKATUNTURI

Riipisen Riistaravintola

RIIPISEN RUOKALISTA / MENU      TILAA VERKKOKAUPASTA

RIIPISEN RIISTARAVINTOLA PALVELEE JÄLLEEN

Riipisen Riistaravintola on riistaruoan aatelia.

Keittiömestarit valmistavat käsityönä riista,- kala- ja marjaherkkuja puhtaista pohjoisen luonnonantimista yli 30 vuoden kokemuksella, ja vain parhaista raaka-aineista.

Riipisen Riistaravintola on tunnelmallinen keloravintola joka huokuu lämpöä ja lapin taikaa. Ravintolamme sijaitsee Kuusamossa Rukalla Kelorinteen juurella - vain 300 m Rukan kävelykylästä.

Tule nauttimaan meille leppoisasta ilmapiiristä legendaarisen poronkäristyksen, maan kuuluisimpien friteerattujen muikkujen tai suussa sulavien fileiden parissa. Tarjolla päivittäin myös mm. karhua, jänistä ja rautua.

RIIPISEN on valittu mm. Suomen parhaaksi Riistaravintolaksi sekä valittu valtakunnan parhaaksi yritykseksi Fonectan järjestämässä Paikkakunnan paras-kilpailussa.

SUOSITTELEMME PÖYTÄVARAUSTA

Voit tehdä varauksen ensisijaisesti onlineen tai puhelimitse numerosta +35888681219 / 08-8681219.

NYT MYÖS: Tilaa ruoat kotipakettiin ja nouda, tai toimitamme 10km säteelle Rukalla. MAKSA JA TILAA NETISTÄ Verkkokauppaan TÄSTÄ

Riipisen perhe ja henkilökunta toivottavat Teidät sydämellisesti tervetulleeksi hyvän riistaruoan maailmaan!

LISÄTIETOA Ravintolastamme löydät www.riistaravintola.fi sekä Riista- ja matkamyymälöistämme ja voit myös liittyä Riipisen Facebook-tykkääjäksi