Skier

Syysloma on hiihtoloma

 

Kokoa unelmiesi lomapaketti pelissämme, ja osallistu samalla syksyn värikkäimmän loman arvontaan!

PELAAMAAN

Valitse syysloman suosikkisi!

Rukan laskukausi avataan 6.10.2023 klo 9:30

Rukan laskukausi avataan Saaruan rinteissä numero 12 ja 13. Myös Ruka Parkin säilölumirinne pyritään saamaan auki samaan aikaan. Hisseistä käytössä ovat SaaruaExpress -tuolihissi, Saarua III -tuolihissi sekä Village to Valley -maisemagondoli. Kaudenavaustapahtuma Arctic Weekend tuo paikalle työpajoja, luentoja, leffanäytöksiä sekä lukuisat näytteilleasettajat, joiden uutuuksia pääsee testaamaan rinteessä. 

Näe viisi kansallispuistoa

Kuusamon ja lähialueiden upeat kansallispuistot kutsuvat seikkailuihin. Tarjolla ovat jokiuomistaan tunnettu Oulanka, tunturimaisemien Riisitunturi, kirkkaiden järvien ja mäntyharjujen Hossa, maastopyöräreiteistään kuuluisa Syöte sekä vanhojen ikimetsien Salla. Huvia riittää siis syysloman jokaiselle lomapäivälle!

Retkeilijä Konttaisella lokakuussa, Salla Karhumaa
Korkkaa hiihtokausi maksuttomalla ensilumen ladulla

Vauhdikkaan rinnepäivän jälkeen lumilla liukumista voi jatkaa Rukan maksuttomalla ensilumen ladulla. Säilölumen ansiota latu avataan syyslomille. Ladun pituus on suuntaansa 500 metriä ja tarjolla on sekä perinteisen että vapaan tyylin latu. Latu on valaistu aamulla ja iltaisin. Välinevuokraamoistamme löydät alle sopivat menopelit!

Ensilumen latu Rukalla
Kylve ja rentoudu tropiikissa

Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpylässä voit rentoutua porealtaassa, porhaltaa liukumäessä tai osallistua vesijumppaan. Voit piipahtaa iltauinnilla tai viettää koko perheen kylpyläpäivää ihan oman makusi mukaan! 

Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpylä

Lisää kuulumisia Ruka-Kuusamosta:

Image
Ruka-Kuusamo icon Instagram
@rukakuusamo
Image
Ruka-Kuusamo icon Instagram
@rukaskiresort
Image
email
Tilaa uutiskirje