Rukan hiihtokeskus

Opastettu rinnekierros

TERVETULOA HUIPUTTAMAAN RUKAN HUIPUT HIIHDONOPETTAJAN KANSSA!

Oletteko ensi kertaa Rukalla? Rukalla on 41 rinnettä ja 22 hissiä.
Rinnekierroksella pääsette laskemaan hiihdonopettajan kanssa ympäri tunturia.
Laskureitti valitaan taitotasonne mukaisesti, ja samalla opitte valitsemaan taidoillenne sopivat rinteet ja hissit. Matkan varrella voidaan myös käydä Rudolfin seikkailureitillä katsomassa poroja ja huskyja. Opastetulla rinnekierroksella kuulette mielenkiintoisia asioita ja tarinoita Rukasta sekä lähiympäristöstä, unohtamatta ajankohtaisia vinkkejä alueen tapahtumista ja ravintoloista.

VARAA RINNEKIERROS

Voit varata kierroksen itsellesi, perheellesi, kaveriporukalle tai lapsillesi. Osallistujat voivat tulla rinnekierrokselle eri laskuvälineillä. Jos olette kaikki samalla laskuvälineellä, valitsemme automaattisesti sen lajin opettajan kierroksen vetäjäksi. Kierroksen aikana saatte halutessanne myös tekniikkavinkkejä, jolloin laskemisesta tulee entistä sujuvampaa, varmempaa ja nautinnollisempaa haastavimmissakin paikoissa.

Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin. 

Rinnekierrosta varatessasi kerro osallistujien ikä, laskuvälineet ja aikaisempi laskutausta (täältä löydät hiihtokoulun tasokuvaukset), sekä toiveenne rinnekierroksen aloituspaikasta, pituudesta ja laskureitin vaativuudesta. 

Rinnekierroksen kesto on valintanne mukaan joko 1h 45min tai 2h 45min.
Rinnekierros maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

HINNASTO:
1h 45min: 1 henkilö 126 €, lisähenkilöt: +30 € / henkilö.
Esim. 4 henkilön ryhmä yhteensä 216 € (54 € / hlö)

2h 45min: 1 henkilö 189 €, lisähenkilöt: +45 € / henkilö
Esim. 4 henkilön ryhmä yhteensä 324 € (81 € / hlö)

Voit tehdä kyselyn rinnekierroksesta sähköpostilla hiihtokoulu@ruka.fi, niin palaamme sinulle asiaan pikimmiten. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse soittamalla 0400101636 tai paikan päällä. 

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.