Olet täällä

0400 300 025
jokke.monomesta@gmail.com
Pessarin rinne
93830
RUKATUNTURI

Monomesta

Monomesta—taukopaikka vailla vertaa!

Monomestan Take Away -menu

A-oikeuksin varustettu Monomesta hemmottelee makuhermoja ja antaa uusia voimia Rukan rinteiden riemuihin. 70-luvulla rakennettu idyllinen rinneravintola on ylpeä juuristaan ja säilyttää paikkansa Rukan kävijöiden sydämissä. Monomesta sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Pessarin rinteiden juurella, jonne laskettelijat voivat vaivattomasti pyörähtää löysäämään monoja. Paikan päälle pääsee myös esimerkiksi hiihtäen, kävellen, moottorikelkalla tai vaikkapa lumikenkäillen! Tunnelmasta vastaa paljon kehuttu "alppi-humppa" eli Alpeilta tuttu after ski-musiikki, jota tullaan kuuntelemaan kauempaakin vuosi toisensa jälkeen. 

Alppityylinen Monomesta tarjoilee herkulliset keitot kuten kermaisen lohikeiton sekä perinteisen gulassikeiton kelohonkatarjottimilta. Tule dippailemaan erilaisia mureita ja mehukkaita ”Fingerfood”- herkkuja. Rapeat Hot Wingsit valmistetaan aidolla ja oikealla SiipiWeikkojen koukuttavalla kastikkeella. Meiltä löydät myös tuoreet munkit sekä pientä purtavaa jokaiseen makuun. Täällä voit nauttia kuumaa juomaa, olutta sekä perinteitä kunnioittaen myös Glühweiniä. 

Kevään aurinkoa palvotaan suojaisella, 100-paikkaisella terassilla, johon aurinko paistaa koko päivän. Isolla viihtyisällä terassillamme soittaa ja laulaa usein myös trubaduureja, jotka saavat monojalat vipattamaan ja ihmiset tanssimaan ja nauttimaan! 

Monomesta palvelee hiihtosesongin aikaan Pessarihissin pyöriessä. Monomesta toimii iltaisin myös tilausravintolana esimerkiksi yritysten virkistysiltamiin tai syntymäpäiväjuhlia varten. Moottorikelkkakuljetus järjestyy tarvittaessa. Ryhmille min 10 hlöä, max 45 hlöä. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva ilta! 

Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Rukan tuttuun tukikohtaan! 

Monomesta Facebookissa