Yötön yö

Koe keskiyön aurinko!

Pohjoisen kesäyön ainutlaatuinen valo ja sen lempeät värit täytyy itse kokea, jotta ymmärtää niiden lumon. Lomailijan päivässä tuntuu olevan ihmeen paljon tunteja, kun mukavia elämyksiä voi jatkaa pitkälle valoisaan iltaan ja jopa yöttömään yöhön. 

Kuusamossa yötön yö kestää noin kesäkuun puolestavälistä kuun loppuun saakka. Tuona ajanjaksona aurinko ei laske, vaan valaisee matkailijoita myös yöllä. Myös touko- ja heinäkuun yöt ovat erittäin valoisia, ja aurinko tipahtaa horisontin taakse vain hetkeksi.

Carly Rae Jepsen © Simo Vilhunen / Universal Music Oy - Ruka-Kuusamo, Lapland, Finland

Kesäyön auringon taikaa

Jopa maailmankuulut vieraat ovat lumotuneita Kuusamon kesästä. Kansainvälisesti palkittu laulaja-lauluntekijä Carly Rae Jepsen taltioi uniikin version suositusta kappaleestaan "The Sound" Ruka-Kuusamon Pyhäjärvellä. Kappaleen nauhoitus tapahtui Pyhäpiilon saunan laiturilla upean kesäillan valossa. Carlylle ja hänen bändilleen tämä oli unohtumaton elämys. 

“As  soon as we were wrapped none of us wanted to go back to the hotel, so we all stayed and watched sunset. I think it was the most beautiful thing any of us have ever seen.”

Carly Rae Jepsen Rukalla

Tutustu yöttömän yön elämyksiimme ja varaa paikkasi keskiyön aurinkoon! 

Varaa nyt:

Loading...

Tarjolla on paljon muutakin. Katso kaikki ohjelmapalveluyritykset >

#LUONNONKOORDINAATIT