Olet täällä

045 120 6297
info@wolfsport.fi
Rukankyläntie 9
93830
Rukatunturi

Wolf Sport

Kesäaikaan Wolf Sportista löydät ulkoilu-, retki-, juoksu- ja pyöräilyvaatteita, retki- ja kalastustarvikkeita, vaelluskenkiä, retki- ja kävelysauvoja ym. tarpeellista kesän aktiviteetteihin. Edustamiamme tuotemerkkejä kesällä ovat mm. Noname, Lundhags, Swix, Dobsom, Alpina, Alfa, LEKI, Rex, Normark, Retki.

Talviaikaan saat meiltä asiantuntijan palvelut maastohiihdon ystäville, niin vasta-alkajille kuin aktiiviharrastajille. Wolf Sport sijaitsee Kauppakeskus Kumpareessa Rukan kylässä. Meiltä löydät kaiken, mitä laduilla tarvitset ja Rukan laduilla itsekin päivittäin nauttiessamme, voimme tarjota sinulle viime hetken vinkit nautinnollisen hiihtoretken takaamiseksi.

Meiltä löydät kattavan hiihtovaatetuksen, sukset, hiihtokengät, sauvat ja siteet aikuisille ja lapsille. Suksien ostajalle tarjoamme uusien suksien pohjustuskäsittelyn veloituksetta.

Meiltä myös voiteet, varaosat, hiihtolasit ja latukartat sekä ammattitaitoinen maastohiihtosuksien suksihuolto ja välinekorjauspalvelu. Suksihuoltomme on nopea, tuo suksesi tai rikkoontunut välineesi päivän aikana ja lupaamme ne sinulle valmiiksi viimeistään seuraavaksi aamuksi. Suksihuollossa käytämme laadukkaita, usean maajoukkueen käyttämiä Vauhti Ski Wax -voiteita.

Tuotevalikoimassamme on myös paljon tuotteita laskettelurinteeseen ja muuhun ulkoiluun.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Fischer, Rossignol, Peltonen, Leki, Swix, Alpina, Rottefella, Noname, Odlo, Ulvang, BRIKO, 4KAAD, Salice, Vauhti, Rex, ym.

Nautinnollinen hiihtopäivä alkaa Wolf Sportista!

wolfsport.fi