Olet täällä

+358 40 1502 606
varaukset@wanharaatesalmi.fi
Sossonniementie 96
93800
Kuusamo

2 tunnin maastovaellus islanninhevosilla

Tule kokemaan Kuusamon erämaaluonnon hiljaisuus ja kauneus rauhallisen islanninhevosen selässä. Retkemme soveltuvat kaiken tasoisille ratsastajille, meillä vaellukset toteutetaan ryhmissä ratsastajien tason mukaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Retken aikana kuljemme pieniä kauniita metsäpolkuja ja nautimme luonnon rauhasta. Pääsemme kiipeilemään mäkiä ja ihailemaan naavaisia puita. Rauhallisen käynnin lisäksi pääsemme kokeilemaan islanninhevosten omaa askellajia, pumpulin pehmeää tölttiä sekä kokeneempien vaelluksilla karautamme välillä mukavaan laukkaan. Maastoissamme on todella runsas linnusto, joka tarjoaa myös lintuharrastajalle paljon nähtävää!

Wanha Raatesalmi

Vaellustalli Wanha Raatesalmi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kuusamojärven rannalla vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuusamon keskustasta.  Olemme Kuusamon ainoa pelkästään islanninhevospalveluihin erikoistunut talli. Tilallamme myös kasvatetaan islanninhevosia. Raatesalmella sinua palvelevat kokeneet, islanninhevosen askellajeihin ja maastovaellusten ohjaamiseen kouluttautuneet ohjaajat. 

Tarjoamme eritasoisia maastoretkiä tölttäävillä, kilteillä issikoillamme. Maastot kulkevat metsässä, upeassa koillismaalaisessa kangasmaastossa korpi- ja aapasoiden tuoksussa. Raatesalmen reitistö koostuu monipuolisesta maastosta, johon kuuluu nousuja ja laskuja, hitaita osuuksia metsässä, sekä laukka- ja tölttiosuuksia poluilla ja metsäteillä. Metsässä tapaamme usein poroja, paljon metsäkanalintuja sekä muita eläimiä.

Tutustu suojeltuun perinnetilaamme sekä islanninhevos- ja majoituspalveluihin tarkemmin kotisivuillamme: www.wanharaatesalmi.fi

VARAA NYT

Loading...

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.06.2017 - 31.12.2018
Ryhmän koko
1 - 10 persons
Kesto
2 tuntia
Hinta
60,00€/Person
Kielet
English, Finnish