Olet täällä

+358 40 1502 606
varaukset@wanharaatesalmi.fi
Sossonniementie 96
93800
Kuusamo

Wanha Raatesalmi – Islanninhevosvaelluksia erämaassa

Tervetuloa ratsastamaan upeaan Kuusamolaiseen metsämaisemaan!

Wanha Raatesalmi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kuusamojärven rannalla vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuusamon keskustasta.  Olemme Kuusamon ainoa pelkästään islanninhevosiin ja askellajiratsastukseen erikoistunut talli. Me myös kasvatamme islanninhevosia. Raatesalmella sinua palvelevat kokeneet, islanninhevosen askellajeihin ja maastovaellusten ohjaamiseen kouluttautuneet ohjaajat. 

Tarjoamme eritasoisia maastoretkiä tölttäävillä, kilteillä issikoillamme. Maastot kulkevat metsässä, upeassa koillismaalaisessa kangasmaastossa korpi- ja aapasoiden tuoksussa. Raatesalmen reitistö koostuu monipuolisesta maastosta, johon kuuluu nousuja ja laskuja, hitaita osuuksia metsässä, sekä laukka- ja tölttiosuuksia poluilla ja metsäteillä. Metsässä tapaamme usein poroja, paljon metsäkanalintuja sekä muita eläimiä. Raatesalmella on kymmeniä kilometrejä monipuolisia reittejä - meiltä ei maastot lopu kesken. 

Meille ovat tervetulleita niin ensikertaa hevosen selkään nousevat asiakkaat kuin kokeneet konkaritkin. Räätälöimme retket aina ratsastajan mieltymysten ja tason mukaisiksi. Pyrimme pitämään ryhmäkoot pienenä, jolloin ratsastuksenohjaaja pystyy luontevasti opastamaan jokaista ratsastajaa löytämään töltin taian ratsultaan. 

Maastoretkien ja vaellusten lisäksi järjestämme myös kenttätunteja sekä erilaisia kursseja ja valmennuksia. Teemme yhteistyötä Suomen kokeneimpien askellajivalmentajien kanssa ja suosittuja valmennusviikonloppuja järjestetään muutaman kerran vuodessa.

Mikäli etsit luonnonkaunista lomanviettopaikkaa tai vaikka ohjelmaa työporukan virkistyspäiväksi, polttareiden viettoon tai haluat muuten vaan nauttia kauniista Kuusamon luonnosta historiallisissa puitteissa, olet löytänyt etsimäsi. Tervetuloa!

wanharaatesalmi.fi