Olet täällä

+358 50 4003155
info@villavuossel.fi
Koukkuniementie 19 B
93830
Rukatunturi

Villa Vuossel

Villa Vuossel on korketasoinen v. 2009 valmistunut kelomökki, jossa on kaksi samanlaista huoneistoa. Sijainti Vuosselijärven rannalla upeassa ja rauhallisessa ympäristössä, vastapäätä Itä-Rukan rinteitä on loistava. Alakerran kahden hengen makuuhuone ja iso yläkerta majoittavat mukavasti 6 henkeä (60+40m2/huoneisto), ja tarvittaessa käytössä on myös lisävuode 2 henkilölle. Mökissä on viihtyisät oleskelutilat ala- ja yläkerrassa, toimiva keittiö- ja ruokailutila, kaksi wc:tä sekä tyylikäs saunaosasto kahdella suihkulla. Katoksessa on lämmityspistokkeet autoille.

Vieraidemme vapaassa käytössä on kota kotakeittiöllä sekä laavu grillauspaikalla rannassa. Kesällä lisäksi käytössä soutuveneet kalastusluvilla ja oma hiekkapohjainen uimaranta. 

Lisäksi tarjolla on myös Rantamökki aivan rannan tuntumassa, mökissä on myös perinteinen puulämmitteinen rantasauna. Makuupaikat ja varustus ovat kahdelle hengelle. Rantamökkiä vuokrataan erikseen pääsääntöisesti kesällä, ja muuna aikana lisäksi päärakennuksen vuokralaisten vierasmajana.

Todellinen lomaparatiisi erämaisen tunturijärven aurinkoisella rannalla ympärivuotiseen lomailuun!

Tutustu kohteeseen Villa Vuossel