Menoa päivin ja öin

Pakkaa laukkuun laskuvälineet ja aurinkolasit, sillä talven paras vappu vietetään Rukan keväthangilla. Pisteen artistikattauksessa mukana  DJ Miky Mau, DJ Tboy, Mary Ann Hawkins, Talonpoika Lalli, TJ Lapinmies, DJ J-Laini, DJ Aksim, The Meänländ, ja Kemmuru! Zonessa nähdään Rossipohja, Lakeuden Kuu ja Halavatun Papat. Hanki Pop-Up Barin maisemissa rinnekansaa viihdyttää DJ Kilauttaja. 

Tutustu vapun ohjelmaan ja varaa majoituksesi Rukan Matkakaupasta

Koko perhe viihtyy Rukan vapussa

Vapunaattona Rosa & Rudolf Family Parkissa on tarjolla mahtava Lasten Vappurieha. Rinneohjelmien lisäksi Kuusamon kansallispuistot tarjoavat hienoja elämyksiä lumikenkäillen keväisillä reiteillä. Osa laduista on vapuna vielä mukavassa hiihtokunnossa ja pakkasöiden jälkeen maisemat vaihtuvat mahtavasti talvipyöräilyreiteillä. Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpylä, keilaus ja Angry Birds Activity Park ovat taattuja lapsiperheen viihtymisen paikkoja samoin kuin Rukan kylässä sijaitsevat Rukan Keilahalli ja Rosa & Rudolf Touhula.

Wappulounas 28.4.-1.5.2019

Legendaarinen lumilautailutapahtuma Rukan Wappulounas pitää kokea ainakin kerran elämässä – tai vaikka joka kevät! Katsojilla on vapaa pääsy Wappulounaan näyttäviin rinnekisoihin, joissa laskijat pistävät peliin sekä taitonsa että uskalluksensa.

Kevättä rinteillä aina 9. toukokuuta saakka

Rinteillä piisaa lunta ihan viimeiseen laskupäivään saakka ja jäätä löytyy vain lasista - kevät on parasta laskuaikaa!

Rukan laskukausi jatkuu 9.5.2019 saakka ja toukokuussa rinteillä nautitaan kevätleireistä ja Hiihdä Halvalla -hinnoista. Seuraavaan talveen ei kuitenkaan ole kuin muutama hassu kuukausi, kun taas Rukan rinteet aukeavat lokakuussa. Tutustu kuinka Ruka on uudistunut tälle kaudelle.

Yli 200 hiihtopäivää lumen koordinaateilla ja reilusti tekemistä kesälläkin

Retkeilyä Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistoissa, maastopyöräilyä,kalastusta ja muita kesäseikkailuja – tai mitä jos vaihtaisit lumilaudan kumilauttaan ja kokeilisit koskenlaskua? Valitse mökkiloma järven rannalla, huoneisto Rukan kylästä tai hotellielämän helppoutta ja varaa kesäloma Rukalle ja Kuusamoon Rukan Matkakaupasta

#LUMENKOORDINAATIT
#LUONNONKOORDINAATIT