Koko perhe viihtyy Rukan vapussa

Rinneaktiviteettien lisäksi Kuusamon kansallispuistot tarjoavat hienoja elämyksiä lumikenkäillen keväisillä reiteillä. Osa laduista on vapuna vielä mukavassa hiihtokunnossa ja pakkasöiden jälkeen maisemat vaihtuvat mahtavasti talvipyöräilyreiteillä. Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpylä, keilaus ja Angry Birds Activity Park ovat taattuja lapsiperheen viihtymisen paikkoja samoin kuin Rukan kylässä sijaitsevat Rukan Keilahalli ja Rosa & Rudolf Touhula.

Kevättä rinteillä aina toukokuun alkuun saakka

Rinteillä piisaa lunta ihan viimeiseen laskupäivään saakka ja jäätä löytyy vain lasista - kevät on parasta laskuaikaa!

Rukan rinteillä nautitaan toukokuussa kevätleireistä ja Hiihdä Halvalla -hinnoista. Seuraavaan talveen ei kuitenkaan ole kuin muutama hassu kuukausi, kun taas Rukan rinteet aukeavat lokakuussa. Tutustu kuinka Ruka on uudistunut tälle kaudelle.

#LUMENKOORDINAATIT
#LUONNONKOORDINAATIT

Yli 200 hiihtopäivää lumen koordinaateilla ja reilusti tekemistä kesälläkin

Retkeilyä Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistoissa, maastopyöräilyä,kalastusta ja muita kesäseikkailuja – tai mitä jos vaihtaisit lumilaudan kumilauttaan ja kokeilisit koskenlaskua? Valitse mökkiloma järven rannalla, huoneisto Rukan kylästä tai hotellielämän helppoutta ja varaa kesäloma Rukalle ja Kuusamoon Ruka-Kuusamon Majoitushausta