Ruka-Kuusamo kasvaa ja kehittyy

Tutustu tuleviin uudistuksiin Rukan ja Kuusamon alueella ja hyödynnä palvelut jo seuraavalla lomallasi. Tervetuloa kokemaan kehittyvä Ruka ja Kuusamo.

Rukalle temppurata pyöräilyyn

Kesän 2019 uutuutena on Rukan kylään Kaltiolammen rantaan avattava temppurata. Radalla voi harjoitella pyörän hallintaa, tasapainoa ja ajotekniikoiden perusteita. Tekniikkarata soveltuu myös lapsille ja vanhemmat pystyvät kulkemaan tarvittaessa jalkaisin radan reunalla. Radan avaamisen ajankohta tarkentuu alkukesällä.

Maastopyöräily

Uusia tapahtumia

Solstice kokoaa vaihtoehtomusiikin ja modernin taiteen ystävät juhannuksen viettoon 20.-23.6.2019.

Villifestivaali kutsuu perheet nauttimaan maksutta musiikista ja taiteesta Kuusamon upeassa luonnossa 23.-25.8.2019.

Rudolf's Revenge tarjoaa maastopyöräilyn harrastajille monipuolisen tapahtumaviikonlopun 30.8.-1.9.2019. 

ruka.fi/tapahtumat 

Bussiyhteys Rukalta Hossaan

Lentäen saapuvat matkailijat pääsevät nyt kätevästi bussilla Hossaan Kuusamon lentoasemalta tai Rukalta ajalla 6.6.-7.8.2019. 

HossaBussi

Uutta Rukan rinteillä

Rukan rinteet kehittyvät jatkuvasti. Kauden 2018-2019 uutuutena avattiin Village-2-Valley -maisemagondoli ja VillageExpress -tuolihissi sekä yksi uusi rinne. Huhtikuun ajaksi rinteille avattiin myös Hanki Bar Pop Up -ravintola. Tutustu ja tule testaamaan uutuudet!

Kuusamoon rakentuu Pohjoismaiden suurin jääveistospuisto 27.11.2019

Jääveistospuistossa tulee olemaan myös lasten oma lumiseikkailualue ja paikallisten tuotteiden myyntitori sekä talvisia seikkailuohjelmia. Jääveistospuisto on maksuton ja auki 24/7 maaliskuuhun 2020 saakka.

#LUONNONKOORDINAATIT
#LUMENKOORDINAATIT