Ruka-Kuusamo kasvaa ja kehittyy

Tutustu tuleviin uudistuksiin Rukan ja Kuusamon alueella ja hyödynnä palvelut jo seuraavalla lomallasi. Tervetuloa kokemaan kehittyvä Ruka ja Kuusamo.

Rukan uuteen itäkylään avataan Ravintola Camp Kitchen & Bar

Ravintola Camp avautuu viimeistään joulukuussa 2019 uuden RukaValley -hotellin yhteyteen. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa sekä lämmitetty terassi. Camp on helposti lähestyttävä, hauska ja maailman makuinen. Rentoa ja kodikasta ilmapiiriä täydentää laadukas cocktailbaari, jossa viihtyy pidemmänkin ajan.

Rukalle temppurata pyöräilyyn

Kesän 2019 uutuutena on Rukan kylään Kaltiolammen rantaan avattu temppurata. Radalla voi harjoitella pyörän hallintaa, tasapainoa ja ajotekniikoiden perusteita. Temppurata soveltuu myös lapsille ja vanhemmat pystyvät kulkemaan tarvittaessa jalkaisin radan reunalla. 

Maastopyöräily

Uusia tapahtumia

Solstice kokosi vaihtoehtomusiikin ja modernin taiteen ystävät ikimuistoisen juhannuksen viettoon 20.-23.6.2019. Jos missasit tämän tapahtuman, eipä hätää - ilmoittautuminen on nyt avattu vuoden 2020 Solsticeen 18.-21.6.2020! 

Villifestivaali kutsuu perheet nauttimaan maksutta musiikista ja taiteesta Kuusamon upeassa luonnossa 23.-25.8.2019.

ruka.fi/tapahtumat 

Bussiyhteys Rukalta Hossaan

Lentäen saapuvat matkailijat pääsevät nyt kätevästi bussilla Hossaan Kuusamon lentoasemalta tai Rukalta ajalla 6.6.-7.8.2019. 

HossaBussi

Uutta Rukan rinteillä

Rukan rinteet kehittyvät jatkuvasti. Kauden 2018-2019 uutuutena avattiin Village-2-Valley -maisemagondoli ja VillageExpress -tuolihissi sekä yksi uusi rinne. Huhtikuun ajaksi rinteille avattiin myös Hanki Bar Pop Up -ravintola. Tutustu ja tule testaamaan uutuudet!

Kuusamoon rakentuu Pohjoismaiden suurin jääveistospuisto 27.11.2019

Jääveistospuistossa tulee olemaan myös lasten oma lumiseikkailualue ja paikallisten tuotteiden myyntitori sekä talvisia seikkailuohjelmia. Jääveistospuisto on maksuton ja auki 24/7 maaliskuuhun 2020 saakka.

#LUONNONKOORDINAATIT
#LUMENKOORDINAATIT