Olet täällä

Varaukset 0400 589 409/Osmo Saapunki
info@rukakuusamo.fi
Rukatunturintie 9
93830
Rukatunturi

Urheiluhieroja Osmo Saapunki

Tarjoan asiakkailleni klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja hermoratahierontaa. Palvelen sinua 25 vuoden kokemuksella. Koulutukseni olen saanut Turun Hierojakoulusta ja Suomen Hermoratahierojaopistosta.

Hierontahinnasto: 

  • 25 min/36 e, esim. niska-hartiaseudun hieronta
  • 50 min/57 e, esim. alaselkä + niska-hartiaseudun hieronta
  • 75 min/79 e, kokovartalohieronta
  • 90 min/93 e, hermoratahieronta

Klassisella hieronnalla on useita kehoon vaikuttavia fysiologisia vaikutuksiaKlassinen hieronta huoltaa lihaksia, lievittää kipua sekä helpottaa yleistä rentoutumista. Liikuntaharrastukset ja yksipuolinen työ saattavat aiheuttaa lihaksissa kiristymistä ja kovettumista. Näiden vaikutusten seurauksena lihas saattaa jäädä ns. "päälle"; lihaksen aineenvaihdunta hidastuu ja lihas joutuu hapettomaan tilaan. Tämän seurauksena voi syntyä särkytiloja.

Klassisessa hieronnassa kudoksia käsitellään rytmisillä ja voimakkuudeltaan oikein säädetyillä otteilla painaen ja venyttäen. Pyrkimyksenä on edistää ja rauhoittaa kudosten toimintoja ja näin saada lihaksiin rentoutta ja kivuntunne pois.

Urheiluhieronnassa sovelletaan klassisen hieronnan otteita (hankaus, sively, pusertelu, taputus, täristysote, myös lihaskalvohieronta)  urheilulajin ja lihasryhmittymän mukaan. Urheiluhierontaa sovelletaan aktiiviliikkujan tarpeisiin.

Hermoratahieronta on kestoltaan 1,5 h. Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin käyttäen painavaa ja pyörittävää otetta. Kokonaisvaltainen hermoratahieronta elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa kehoa. Sopii loman päätteeksi rentouttavaksi hieronnaksi.

Kalevalainen jäsenkorjaus auttaa alaselän kipuihin ja iskiasvaihoihin, jotka aiheutuvat usein lantion virheasennosta.

Toimipisteeni sijaitsee Rukan kylässä Kauppakeskus Kumpareen 1. kerroksessa. Sisäänkäynti ja varaukset Ruka infon kautta, puh. 08 8600 250 tai info@ruka.fi. Myös varaukset Osmo Saapunki puh. 0400 589 409.

Huolehdithan käsihygienista ennen hierontaan tuloa ja hieronnan jälkeen. Desinfioimme hoitopöydän aina asiakkaiden käyntien välissä. 

Tervetuloa hierontaan! 

Terveisin 
Osmo Saapunki
Koulutettu hieroja

puh. 0400 589 409