Olet täällä

08 8600 290
omistajat@ruka.fi
Rukankyläntie 6
93830
RUKATUNTURI

TuottoOmistus Oy, huoneistojen omistus

TuottoOmistus® on helppo ja tuottava tapa omistaa huoneisto tunturissa!

TuottoOmistus® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen kun omistaja itse ei sitä käytä. TuottoOmistus Oy toimii huoneistojen huoltoyhtiönä vastaten kokonaisuudessaan huoneistojen vuokrauksesta omistajien puolesta. Vuokraajille huoneistot markkinoidaan tehokkaasti yhden, "Ski-Inn huoneistot", tuotenimen alla.  

Parasta TuottoOmistuksessa on omistamisen helppous ja hyvä tuotto: huoltoyhtiö hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito on näin erittäin vaivatonta ja tehokasta taaten omistajalle myös parhaan mahdollisen tuoton.

Huoneiston ostaja omistaa koko huoneiston. Kyse ei siis ole osa- tai viikko-omistuksesta. Ainoa ero normaaliin omistamiseen on yhtiöjärjestyksen vuokrausvelvoite, jonka mukaan huoneisto on vuokrattava kun omistaja itse sitä ei käytä.

TuottoOmistus huoneistoja toteutetaan kahdella mallilla, TuottoOmistus 4+4 ja TuottoOmistus 7+7. Omistaja voi itse käyttää huoneistoaan sekä talvella että kesällä joko 4 tai 7 viikkoa mallista riippuen: yhteensä siis 8 tai 14 täyttä viikkoa vuodessa, itse valitseminaan ajankohtina.

Huoneiston vuokrauksesta ja sen ylläpidosta vastaa Huoltoyhtiö, jolle Omistaja ilmoittaa ajankohdat, joina hän itse haluaa käyttää huoneistoaan. Muina aikoina Huoltoyhtiö vuokraa huoneistoa mahdollisimman tehokkaasti ja maksaa suoraan vuokratuotosta kaikki huoneistoon liittyvät kulut. Huoltoyhtiö vastaa huoneiston vuokrauksesta, varauksista, kunnosta ja juoksevista asioista omistajan puolesta ympäri vuoden.

Kahdesti vuodessa Huoltoyhtiö tilittää omistajalle huoneiston puhtaan vuokratuoton, josta on valmiiksi vähennetty kaikki kulut, myös yhtiövastikkeet.  Oman toimintansa Huoltoyhtiö rahoittaa vuokratuotosta perimällään hoitovastikkeella.

Omistajalle TuottoOmistus merkitsee todella vaivatonta lomailua ja omistamista sekä hyvää tuottoa tehokkaan vuokrauksen ja huoneiston ylläpidon ansiosta. Mikäli uskot 8 tai 14 viikon vuosittaisen huoneiston käytön riittävän ja haluat vuokrata huoneistosi helposti ja tuottavasti muina aikoina, on TuottoOmistus Sinulle oikea tapa omistaa oma palasi Rukaa tai Pyhää.

TuottoOmistus® pähkinänkuoressa

Huoneiston Omistajan näkökulmasta TuottoOmistuksen toiminta perustuu seuraavaan 4 tavoitteeseen:

1) Omistamisen vaivattomuus: Huoltoyhtiö vastaa kaikesta huoneistoon liittyvästä ja tilittää puhtaan vuokratuoton selkeine laskelmineen kahdesti vuodessa.

2) Hyvä tuotto: Ehdoton tavoitteemme on, että TuottoOmistus-huoneiston tuotto kulujen jälkeen on aina parempi kuin alueen muiden vastaavien huoneistojen. Pidemmän aikavälin tavoitteena tuotto kattaa huoneiston kaikki kulut, myös yhtiölainan lyhennykset

3) Avoin ja tehokas toiminta: Omistaja on aina tärkein asiakkaamme ja jokaista omistajaa kohdellaan tasavertaisesti. TuottoOmistuksen tärkein tavoite on omistajien vuokratuoton ja huoneistojen käyttöasteiden maksimointi.

4) Omakäytön helppous: Huoneistosi on aina siivottu saapuessasi, ja omat varusteet voit jättää lukittavaan säilytystilaan seuraavaa lomaa odottamaan. Pikavarauksen ansiosta voit lomailla myös vuokratuoton vähentymättä.

Huoneiston vuokraajalle TuottoOmistus-huoneisto markkinoidaan Ski-Inn huoneistona ja se täyttää aina seuraavat 4 lupausta:
1) Ski In, Ski Out: Lyhyt kävelyetäisyys rinteisiin, laduille ja SkiBussille.
2) Ski Inn loman helppous: Maan kätevin nettivaraus ja vapaat vaihtopäivät, avaimena numerokoodi, jonka saat tekstiviestillä, siivous ja liinavaatteet aina hinnassa.
3) Ski-Inn varustus vähintään: Ski-Inn huoneistoissa on perusvarustuksen lisäksi aina vähintään 32" tv ja DVD-soitin, maksuton nettiyhteys, astianpesukone, mikro, kuivauskaappi, oma sauna, erillinen wc ja lukittava suksikaappi.
4) Aina paras hinta: 7 yötä 5:n ja 4 yötä 3:n hinnalla, ympäri vuoden. Voit varata ajoissa, sillä tarjoukset koskevat aina vanhojakin varauksia.

TuottoOmistus Oy - yhteystiedot

Kaisa Sirniö, Kaupallinen johtaja
TuottoOmistus-malliin liittyvät asiat ja omistajatilitykset
kaisa.sirnio@ruka.fi, puh. 040 5722 009

Mikko Hänninen, Kiinteistövastaava
Kiinteistöyhtiöiden toiminta ja isännöinti
mikko.hanninen@ruka.fi, puh. 0400 627 575

Johanna Pitkänen, Majoituspäällikkö
Omistajien omakäyttö- ja pikavaraukset, Omistajatiedottaminen, Extranet
johanna.pitkanen@ruka.fi, puh. 040 5154 499

Myytävät TuottoOmistus-huoneistot

TuottoOmistus-huoneistojen myynnistä vastaavat:
Oulun Rakennusteho Oy (Kauno Riekki, kauno.riekki@rakennusteho.fi, GSM 0400 280 762),
LKV Ruka / Eero Henttu (eero.henttu@lkv-ruka.fi, GSM 0400 561 530) 

TuottoOmistus mallin taustaa

TuottoOmistus on Suomessa uusi ja vaivaton tapa omistaa huoneisto lomakeskuksessa. Se perustuu Pohjois-Amerikassa erittäin suosittuun konseptiin, jossa omistaja on velvoitettu vuokraamaan huoneiston kun hän ei itse sitä käytä. USAssa ja Kanadassa jo yli 70 % hiihtokeskusten ydinalueiden huoneistoista ja loma-asunnoista toteutetaan tällä periaatteella.

Rukakeskus Oy toi omistusmallin Suomeen vuonna 2003 RukaSuites 1-huoneistojen myynnin alkaessa. Rukakeskus Oy on perheyritys, joka on harjoittanut Rukan hiihtokeskustoimintaa yli 30 vuotta. Uudesta omistusmallista tai uudesta yrittäjästä alalla ei siis ole kyse. Maailmalla vastaavat vuokrausvelvoitteeseen perustuvat omistusmallit tunnetaan nimellä Lease-back. 

TuottoOmistus®  ja sen logo ovat Rukakeskus Oy:n rekisteröimiä tavaramerkkejä, joiden käyttäminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty. Yleisnimenä erilaisille vuokravelvoitteeseen perustuville omistusmalleille käytetään termiä "Lease-Back", ei sanaa "TuottoOmistus". 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
TuottoOmistus Oy 28.9.2016 (y-tunnus 1905064-9)