Olet täällä

Yö lumi-iglussa!

Tiistaisin, Keskiviikkoisin ja Perjantaisin klo 19.00

Ohjelma alkaa Iisakki Villagen ulkoilmateatterissa katsomalla revontuli- elokuvaa (6min). Teatterissa istutaan porontaljojen päällä lämmintä juomaa nauttien. Hyvällä onnella näet revontulia myös taivaalla. Teatterin jälkeen ilta jatkuu Iisakin talossa maistuvalla kolmen ruokalajin villiruokaillallisella. Ilta päättyy yöpymiseen makuupussin lämmössä lumi-iglussa. Eksoottisen yön jälkeen on tarjolla aamupala ja mahdollisuus aamusuihkuun. Huomioithan, että lumi-igluja on rajallinen määrä, varaa oma talviyösi hyvissä ajoin. Talviyö- ohjelman kausi on 20.12. – 30.3.
Tästä ohjelmasta kerrytät myös S-etukortilla bonusta. Ohjelmaan sisältyy myös maksuton kuljetus.

Hinta 199 € / henkilöS-etukortilla bonusta!
149 € / lapsi alle 12 v.

VARAA TÄSTÄ!

 

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

 

 

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
19.12.2017 - 25.03.2018
Ryhmän koko
2 - 10 persons
Kesto
14 tuntia
Hinta
199,00€/Adult
Lapsi alle 12 v 149€
Location
Iisakki Village, n. 6km ja 10 min Rukan kylästä
Kielet
English, Finnish, Russian