Talvikalastus

Kokeile kalaonneasi Kuusamon kalaisilla järvillä!

Sininen taivas, valkea jääkansi, ympärillä ihana hiljaisuus - voiko parempaa ollakaan? Kalastus sopii mainiosti myös koko perheen yhteiseksi harrastukseksi; pilkkiminen on sekä edullista että helppoa. Useat ohjelmapalveluyrittäjät tarjoavat pilkkiretkiä Rukan ja Kuusamon järvillä ja lammilla. ​

Alla on esitelty netissä varattavissa olevat palvelut. Katso myös kaikki ohjelmapalveluyritykset >

Varaa nyt: 

Loading...

Lohilammet talvella: Helilampi

Kuusamon Uistimen vieressä sijaitsevalta Helilammelta saa pilkkiä kirjolohia joulukuusta huhtikuun loppuun asti. Pilkkijöiden tulee hankkia lammelle ilmainen kausikortti Kuusamon Uistimen myymälästä. Samalla pilkkijöitä ohjeistetaan kalastussääntöihin lammella. Kausiluvalla saa ottaa Helilammesta yhden lohikalan päivässä. Jäälle nostettua kirjolohta ei saa palauttaa takaisin lampeen, vaan se tulee ottaa mukaan, ja kalastus päättyy siltä päivältä. Muita kaloja (siikaa, ahventa, haukea) saa kalastaa rajattomasti.

Pilkkimisessä Helilammella ei saa käyttää ns. ootto-onkia eikä keinotekoisia syöttejä (tahnat, keinomadot). Pilkkijällä saa olla pyynnissä kerrallaan vain yksi onki. Kalojen perkuujätteet on otettava mukaan ja vietävä roskikseen. Kalastaminen tapahtuu omalla vastuulla.

Lisätietoa kalastuksesta Ruka-Kuusamon alueella: 

uistin.net

#LUMENKOORDINAATIT