Olet täällä

+358 400 263 272 / Kuusamo
+358 40 1242 994 / Oulanka
info@talonpoyta.fi
Kirkkotie 23
93600
Kuusamo

Ravintola Talonpöytä

Ravintola Talonpöytä Kuusamo

Kodikas, luonnonläheinen, lämminhenkinen ja kauniisti sisustettu uusi Ravintola Talonpöytä Kuusamo toivottaa sinut ja seurueesi tervetulleeksi nauttimaan maistuvaa lähiruokaa. Ruoat valmistamme aina itse ja keittiössämme arvostetaan paikallisia raaka-aineita ja ammattilaisten osaamista. Ravintola Talonpöytä Kuusamo on muuttanut , laajentanut ja uudistunut.  Uusissa tiloissamme, Kirkkotie 23:ssa, on nyt jopa 150 asiakaspaikkaa. Saman katon alta löydät lounaan, ala carten, kahvila - konditorian ja pitopalvelun. Kauttamme saat myös catering-palvelut mökille Kuusamon ja Rukan alueella! Myös verkkokaupan tuotteet kotiin/mökille toimitettuna. Lue lisää https://talonpoyta.fi/kauppa/

Arkisin tarjoamme maistuvan kolmen vaihtoehdon kotiruokalounaan buffet- pöydästä. Ala carte tarjolla maanantaista lauantaihin. Kahvila - konditoria palvelee ravintolan aukioloaikoina. Saat myös kotipalveluateriat ja työpaikkalounaat kuljetettuna kauttamme. Kabinettimme tarjoavat loistavat puitteet eri kokoisiin kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin. Soita ja kysy lisää!

Ravintola Talonpöytä Oulanka - Kotiruokakeidas keskellä kanjonia 

Tervetuloa Ravintola Talonpöytä Oulankaan. Sijaitsemme Oulangan Luontokeskuksessa, Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä. Päivittäisen kotiruokalounaan lisäksi ravintolassamme on tarjolla maittavia lähiruoka-aterioita isompaan ja pienempään nälkään.  Talonpöydän suuren suosion saaneet poroburgerit löydät myös Oulangalta. Niitä kannattaa tulla maistamaan vaikka kauempaakin!

Voit viettää erähenkisesti sisustetussa ravintolassamme kahvihetken maittavien leivonnaisten kera yksin, kaksin tai hyvien ystäviesi seurassa rauhaisassa tunnelmassa. Listaltamme löydät vaihtoehtoja, jotka valmistetaan keittiössämme tuoreista ja mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista. Ravintolassamme on myös tarjolla virvokkeita, jäätelöä, makeisia, paikallisia tuotteita, postikortteja ja -merkkejä. Voit myös varata kauttamme retkieväät vaelluksellenne. Retkimuonia ja tarvikkeita löytyy myös ravintolastamme. Myös lumikenkiä, metsäsuksia ja lastenkantorinkkoja voi vuokrata kauttamme. Ravintolassa anniskeluoikeudet.

Tilaa meiltä ravintola kotiisi tai mökillesi. Piristä päivääsi ikimuistoisilla lähiruokaelämyksillä ja laadukkaalla palvelulla. Toteutamme menutoiveesi ja täydellisen kokki- ja tarjoilupalvelun kotiisi/mökillesi. Voit valita menuistamme parhaan vaihtoehdon teille tai räätälöimme kokonaisuuden juuri haluamallanne tavalla. Palveluun kuuluu kattaus, kokkaus, raaka-aineet, tarjoilu, ruokailu- ja keittiötilojen siivous. Meiltä löytyy myös vaihtoehto, että toimitamme ruuan tarjoiluastioissa kotiisi/mökillesi ja te itse hoidatte kattamisesta pois korjaukseen. Voit tilata meiltä aamiaiset, lounaat, päivälliset, illalliset, kakut ja muut leivonnaiset tai suuremmatkin catering-tapahtumat.

Kun sinun ja lähipiirisi sekä ystäviesi on aika viettää juhlaa, me huolehdimme siitä, että puitteet ja tarjoilu on ensiluokkaista. Järjestämme juhlatilaisuuksia Talonpöydässä ja asiakkaan toivomissa tiloissa.

  • Kodin juhlatilaisuuksiin kakut, voileipäkakut, yms. leivonnaiset ja tarjoilut
  • Syntymäpäivien järjestäminen
  • Häätilaisuudet
  • Muistotilaisuuksien tarjoilut ravintolassamme tai seurakuntatalolla
  • Yritysten edustustarjoilut ja sopimukset lounasruokailuista
  • Toimitamme tarjoilut myös mökeille
  • Uutuutena VERKKOKAUPPA!!!

Ravintola Talonpöytä - tilausravintolassa Joukamontiellä on jopa  asiakaspaikkaa, riippuen tilaisuuden koosta ja luonteesta. Käytössänne on kaksi eri tilaa. Isompi noin 60-70 paikan ravintolasali. Ja pienempi kabinetti, jossa on paikat 20-30 henkilölle tilaisuuden luonteesta riippuen. Molemmat tilat saa jouhevasti käyttöön myös yhdistettynä isoja tilaisuuksia varten. Huolehdimme myös juhlasi tai tilaisuutesi somistuksen. Ravintoloissamme on A-oikeudet. Tilaisuuksissa buffet -tarjoilu ja tarvittaessa tarjoilemme myös pöytiin. Tiloissamme on piano, videotykki, karaokelaitteet, sekä muut tarvittavat av-välineet.

Kahvila - konditoria 

Tarjoamme aidosti laadukkaita ja maukkaita oman kondiittorimme leipomotuotteita Talonpöydässä ja Oulangalla päivittäin. Voit tilata myös kaikki konditoriatuotteet kotiin/mökille toimitettuna.

Tilaa tarjoilut arkeen ja juhlaan vaivattomasti Talonpöydästä. Oli tilaisuutesi mikä tahansa, Talonpöydän leivonnaiset eivät jätä ketään kylmäksi. Tilaustuotteita on mahdollista muokata omien mieltymystensä ja tarpeidensa mukaan.