Olet täällä

Majatalo Taiga School - elämyksiä ja majoitusta

Majatalo Taiga School sijaitsee maagisen Kitkajärven rannalla koskemattomassa Koillis-Suomessa, 5 kansallispuiston keskellä. Rukan laskettelurinteet ovat vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Taiga Schoolissa yöpyminen on todellinen helmi matkakokemustesi joukossa. Lapin kaikilla kahdeksalla vuodenajalla on jotain ainutlaatuista tarjottavaa ja otamme teidät mielellämme vastaan minä vuodenaikana tahansa.

Yksittäiset matkailijat, perheet, viikonloppuvieraat, ryhmät, joukkueet tai hääseurueet, Taiga Schoolilla on jokaiselle ainutlaatuista tarjottavaa. 

taigaschool.com

Majatalo Taiga School - seikkailujen tukikohta Kitkajärven rannalla

Taiga School on ollut alun perin kyläkoulu, joka on entisöity huolellisesti ja hyvällä maulla, kodinomaisuuteen pyrkien. Majatalon päärakennuksessa sijaitsee yhdeksän hotellihuonetta kahdelle hengelle. Pyyhkeet, liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Osassa huoneista on jaettu wc ja suihku käytävällä. Kahdessa huoneessa on oma pieni keittiö.

Kasvisaamiainen sisältyy majoituksen hintaan. Majatalon yhteiskeittiö sekä saunatilat ovat kaikkien majoittujien käytettävissä.

Kitkajärven rannalla sijaitsee lisäksi Taiga Schoolin hirsimökki, joka sopii erityisesti omaa rauhaa järvimaisemassa kaipaaville. Täysin varustellussa hirsimökissä majoittuu mukavasti kaksi aikuista ja yksi lapsi (parvisänky ja vuodesohva). Hirsimökissä on takka ja puulämmitteinen sauna sekä mahdollisuus uimiseen (oma laituri), talvella avanto on majoittujien käytettävissä.

Olemme lemmikkiystävällinen majoituskohde! Lemmikit ovat sallittuja kaikissa huoneissamme ja hirsimökissä. Veloitamme lemmikeistä 15 €/huone/viipymä. Taiga Schoolin ympäristö tarjoaa oivalliset mahdollisuudet ulkoiluun koirien kanssa. Ole hyvä ja ilmoita lemmikeistä varausvaiheessa. 

Varaa Taiga Schoolin majoitus

Vastuullisen matkailijan suosikkikohde

Majatalo Taiga School on todellinen vastuullisen matkailijan valinta. Majatalossa tarkoillaan asiakkaille pääosin kasvisruokaa. Majatalon pihalla on oma kasvihuone, jossa kasvatetaan asiakkaille tarjottavia kasviksia, vihanneksia ja yrttejä. Tavoitteena on päästä kasvisruoan osalta täyteen omavaraisuuteen jatkossa maalämmön avulla. Kananmunia saadaan pihalla kuoputtelevista kanoista ja Kitkajärvestä saadaan ruokapöytään laadukasta, hyvänmakuista paikallista kalaa.

Vastuullisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota majatalon materiaalivalinnoissa, laitteistoissa, led-valaistuksessa sekä lämmitys- ja energiaratkaisuissa. Tavoitteena on pienentää majatalon hiilijalanjälki minimiin. Yli 60 aurinkopaneelin ja maalämmityksen muodostama lämmitysjärjestelmä tulee olemaan täydessä tehossaan syksyllä 2021.

Majatalon luonnonläheinen sisustus on suunniteltu klassiseen suomalaiseen tyyliin laatua, kestävyyttä ja käytettävyyttä silmällä pitäen. Majatalo ottaa käyttöön myös oman kaivon ja vesijärjestelmän, jotta asiakkaille voidaan tarjota maistuvaa, puhdasta kuusamolaista pohjavettä - maailman parasta janojuomaa!

Olemme terveysturvallinen kohde! Kiinnitämme erityistä huomiota tilojemme siisteyteen. Koronavirus Covid19 -ohjeistuksen mukaisesti varmistamme asiakkaille mahdollisuuden säilyttää turvavälit ja majoittua sekä ruokailla turvallisesti. Suosittelemme asiakkaille hyvästä käsihygienista huolehtimista ja turvavälien noudattamista.

Taiga Schoolin upeat luontoelämykset

Viemme sinut maastopyöräilemään, pilkkimään, huskysafareille, joogaamaan ja saunomaan. Koe ja maista seikkailu ja lähde mukaamme Taigaan…

 Taiga School winter  

Taiga School Taiga school living room Taiga school bed room

Slow adventure

Slow adventure on matkailumuoto, jossa kaikki tekeminen on yhteydessä luontoon. Se karttaa nopeita adrealiinia nostattavia seikkailuja ja tekee tilaa kiireettömälle ja pitkäkestoiselle, kokonaisvaltaisesti koskemattomasta luonnosta nauttimiselle ja kokemiselle. Koko näiden matkojen ajan, kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa Ja vaihteluissa. Nämä matkat sisältävät yleensä ottaen seuraavat elementit:

  • Villi luonnosta kerätty ravinto
  • Villi luoto ja eläimet
  • Ulkoilman mukavuus
  • Luoda ja parantaa ihmisten ymmärrystä
  • Parempi paikkaan sitoutuminen
  • Kiireettömiä luontomatkailuaktiviteetteja, jossa huomioidaan paikallinen kulttuuri ja historia, kuten metsästys, kalastus, riistan syönti, rakkaus ja kunnioitus luontoa ja sen kasvillisuutta ja eläimistöä kohtaan sekä ruuan suhde maahan ja mereen.

  Taiga School slow Adventure

  Taiga School slow Adventure Taiga School northern lights