Olet täällä

Taiga School

Majatalo Taiga School sijaitsee maagisen Kitkajärven rannalla koskemattomassa Koillis-Suomessa, 5 kansallispuiston keskellä. Rukan laskettelurinteet ovat vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Taiga Schoolissa yöpyminen on todellinen helmi matkakokemustesi joukossa. Lapin kaikilla kahdeksalla vuodenajalla on jotain ainutlaatuista tarjottavaa ja otamme teidät mielellämme vastaan minä vuodenaikana tahansa. Yksittäiset matkailijat, perheet, viikonloppuvieraat, ryhmät, joukkueet tai häät, Taiga Schoolilla on jokaiselle ainutlaatuista tarjottavaa. Täällä maailma on vielä samanlainen kuin 10 000 vuotta sitten.

Koe ja maista seikkailu ja lähde mukaamme Taigaan…

 Taiga School winter  

Taiga School Taiga school living room Taiga school bed room

Slow adventure

Slow adventure on matkailumuoto, jossa kaikki tekeminen on yhteydessä luontoon. Se karttaa nopeita adrealiinia nostattavia seikkailuja ja tekee tilaa kiireettömälle ja pitkäkestoiselle, kokonaisvaltaisesti koskemattomasta luonnosta nauttimiselle ja kokemiselle. Koko näiden matkojen ajan, kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa Ja vaihteluissa. Nämä matkat sisältävät yleensä ottaen seuraavat elementit:

  • Villi luonnosta kerätty ravinto
  • Villi luoto ja eläimet
  • Ulkoilman mukavuus
  • Luoda ja parantaa ihmisten ymmärrystä
  • Parempi paikkaan sitoutuminen
  • Kiireettömiä luontomatkailuaktiviteetteja, jossa huomioidaan paikallinen kulttuuri ja historia, kuten metsästys, kalastus, riistan syönti, rakkaus ja kunnioitus luontoa ja sen kasvillisuutta ja eläimistöä kohtaan sekä ruuan suhde maahan ja mereen.

  Taiga School slow Adventure

  Taiga School slow Adventure Taiga School northern lights