Syksy

Ruka-Kuusamon syksy on täynnä värejä ja seikkailua

Jos syksy ahdistaa ja mietit, mitä mukavaa voi tehdä Suomessa syksyllä, meiltä löytyy vastaus! Syyskuussa Ruka-Kuusamossa nautitaan upeasta ruskasta ja lokakuussa päästään jo laskettelemaan Rukalla! Syyslomalla voi kokea yhtä aikaa talven ja kesän parhaat palat: Rukan rinteet ja ladut, maastopyöräilyn, retkeilyn ja parhaassa tapauksessa koskenlaskunkin!  

Tyttö ihailee ruskan sävyttämää lehteä. Ruka-Kuusamo Harri Tarvainen

Viisi kansallispuistoa käden ulottuvilla

Lähialueen viisi kansallispuistoa erottuvat upeasti toisistaan omaleimaisuudessaan. Oulangalta löydät hienot jokilaaksot, Riisitunturilta Lapille tyypillisen tunturimaiseman, Hossasta mäntyharjut kirkkaine lampineen ja Syötteeltä upeat neulaspolut maastopyöräilyyn. Venäjän rajan puolella siintelee puolestaan erämainen Paanajärven kansallispuisto. 

Mieli ja keho lepäävät

Ihanat hoidot ja rentouttavat elämykset auttavat palautumaan arjen kiireistä ja tuplaavat lomanautinnon. Kokeile savusaunaa, nautiskele kuumakivihieronnasta tai yllätä itsesi porojoogan parissa! 

Herkkuja ja hyviä unia

Tavoitteenamme on, että koko loma olisi mukava ja sujuva elämys. Majoituksen valinta on tehty helpoksi Ruka-Kuusamon Majoitushaun avulla. ja paikan päältä löytyy runsaasti palvelevia ravintoloita ja ostospaikkoja, jotta nälkä ei pääse yllättämään ja varusteet ovat aina keliin sopivat! 

Varaa syksyn seikkailut: 

Loading...

Värien loistoa myös taivaalla

Ruskan lisäksi ihania värejä voi vilahdella myös taivaalla, sillä iltojen pimetessä ja sään ollessa selkeä päästään taas nauttimaan revontulien loistosta. 

Syksyn ja alkutalven tapahtumia

Ruskan aikaan luonto tarjoaa kaikenlaista mahtavaa koettavaa. Suomen laskukausi avataan perinteisesti Rukalla lokakuun alussa. Isänpäivän viikonloppuna lautailijat jammailevat parkissa. Marraskuun lopulla pohjoismaisten hiihtolajien maailman parhaimmisto kokoontuu Rukalle talvikauden avauskisaan FIS Ruka Nordiciin! 

Tapahtumakalenteriin