Olet täällä

Studioravintola Tundra

RotisseursTundran Chef’s Table 

Studioravintola Tundran keittiömestari-keraamikko Jarmo Pitkänen tarjoaa pienille ryhmille mahdollisuuden illalliseen keittiömestarin pöydässä. Tilausperiaatteella toimivassa Tundrassa Chef’s Table katetaan muutaman kerran kuukaudessa. Tule yksin, kaksin tai vaikkapa suuremmalla seurueella Tundran pitkän pöydän ääreen.  Tulevat Chef's Table päivät >

Gastronomeille

Studioravintola Tundra tarjoaa kulinaarisia nautintoja ja esteettisiä elämyksiä gastronomisten kurssien, tilausravintolan ja taidekeramiikan muodossa.

Kokkauskurssit

Kokkauskurssimme räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, ja ne järjestetään tunnelmallisessa ravintolassamme Kuusamon jylhässä Ruukinvaarassa. Ryhmän ihannekoko on 6-12 henkeä. Raaka-aineina käytetään paikallisia, puhtaita raaka-aineita sesongin mukaisesti.

Wild Food

Tilausravintola & catering

Tee vaikutus vieraisiisi tai tule viettämään ystäviesi kanssa erityistä iltaa hyvän ruuan pariin. Varaa 30 paikkainen Studioravintola Tundra ryhmällesi ja tule nautiskelemaan kiireettömistä herkkuhetkistä! Muista myös catering-palvelumme.

Taidekeramiikkaa

Ravintolan alakerrassa sijaitsevassa keramiikkastudiossa valmistamme korkealaatuista taidekeramiikkaa, joka sopii monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Myymme silmää hiveleviä kattaus- ja sisustusesineitä sekä liikelahjoiksi sopivia tuotteita. Tutustu myös Tundran verkkokauppaan.

Tilaa Tundran lahjakortti

ystävällesi, rakkaallesi, työtovereillesi tai asiakkaillesi!

Lahjakortti käy kokkauskursseille, illallisille Studioravintola Tundrassa tai keramiikkaostoksiin

Makuja ja muotoja kirja

Makuja ja Muotoja kirja - osta omasi!

Makuja ja muotoja on kirja Kuusamosta ja kirja rakkaudesta ruokaan ja keramiikkaan. Kirjan voi ostaa Rukalta Ruka Infosta ja Tunturiputiikkista. Kuusamosta Kuusamon Uistimelta lentokentältä ja Studioravintola Tundrasta. Tutustu kirjaan tarkemmin kotisivuilla ja voit myös tilata kirjan kotisivuilta www.tundra.fi.