Ruka Spring Break 11.–14.4.2019

Legendaksi muodostunut rinnefestivaali Ruka Spring Break tarjoaa iloa ja hupia pitkän viikonlopun ajan Rukan rinteillä, terasseilla ja yöelämässä - kuten se on tehnyt jo yli kymmenen vuoden ajan!

Vielä ei ole aika pakata suksia kesäteloille, vaan suuntaa Rukalle nauttimaan talven parhaista laskukeleistä ja tuoreesta musiikista Suomen pop-maailman eturivin bändien, artistien ja DJ:en vauhdittamana.

Jopa 16 tuntia putkeen paistava aurinko luo upeat puitteet aktiviteeteille rinteillä sekä niiden vieressä ja rinnepäivän kruunaa etkot ja jatkot keskellä Rukan kylää. Tervetuloa kokeamaan Suomen kevät parhaimmillaan!

Ruka Spring Break 2018 koostevideo!

Ruka Spring Break 2019 - Alustava ohjelma

Perjantai 12.4. Klo  Paikka
IG Daily tasks Non stop Ruka
SB Triathlon 12-15 Ruka
DJ 12 Monomesta
Live: Säx 13:30 Monomesta
Familia: Luoma&Howl 14 Piste, terassi
Live: Niko Nova & Dj Stedi 16:00 Piste, terassi
SB Triathlon palkinnot 16:30 Piste, terassi
DJ 22 Piste
Reino Nordin 23:30 Piste
DJ Vicky  &DJ Ulrika   Piste

 

Lauantai 13.4. Klo Paikka
IG daily tasks 15:30 asti Ruka
SB Team Challenge 15:30 asti Ruka
Stiga knock-out 12-15 Pessari
DJ 12 Monomesta
Live: STIG 13:30 Monomesta
Craziest Outfit palkinnot 14:30 Monomesta
DJ Vicky & DJ Ulrika 14 Piste, terassi
Live: SÄX 15:30 Piste, terassi
IG & Team Challenge palkinnot 16:30  Piste, terassi
DJ 22

Piste

"wanna look like an idiot party" 

OKU LUUKKAINEN

  Piste
FAMILIA: Luoma & HOWL   Piste

 

Pääsyliput

Varmista sisäänpääsysi kauden kovimpiin bileisiin ostamalla liput ennakkoon! Rannekkeella sisäänpääsy Ravintola Pisteen keikoille ja bileisiin! Kevään 2019 tapahtuman pääsyliput ovat nyt myynnissä -> sivun reunassa OSTA LIPUT!

Huom! Ruka Spring Breakin tapahtumat ja keikat tallennetaan kuvin ja videoin. Katso tapahtuman kuvat, videot ja muut julkaisut Instagrammista ja Facebookista.

Katso Rukan muut kevättapahtumat

Menoa laidasta laitaan.

Lue lisää

Spring Break Triathlon

Perjantaina 11.4. kisataan leikkimielisessä Triathlon-kisassa

Team Challenge

Lauantaina 12.4. tiimihaaste ympäri Rukaa!

IG tehtäväkisa, Triathlon, Team Challenge, Craziest outfits - ota osaa ja näytä taitosi

Hulvattomat asut, maailmanluokan laskutaidot, kevätauringon pehmittämät rinteet ja hervoton meininki värittää Spring Breakin rinnepäivää. Ota osaa leikkimielisiin kisoihin, parhaat ja tyylikkäimmät suoritukset palkitaan ruhtinaallisesti.

Spring Break Triathlon - perjantaina historian eka SB Triathlon jossa lajeina nopeuslasku, pituushyppy ja slalom! Helpot suorituspaikat - parhaat ja näyttävimmät palkitaan.

Spring Break Team Challenge Lauantaiaamuna julkaistaan päivän kisa - joukkueessa voi olla 2-6 hlö ja tehtävät suoritetaan lauantaina klo 9:30-15:30.  Huikeat palkinno!

Craziest Outfits – Spring Breakissä pukeudutaan perinteisesti hulvattomiin asuihin ja parhaat asut palkitaan lauantain After-Ski bileissä!

Instagram tehtävälista - Tervetuloa suorittamaan Ruka Spring Break -tehtävälistaa, jossa reissataan ja suoritetaan rennoin ottein ympäri tunturia! Tsekkaa tehtävälistalta itsellesi sopivat tehtävät, ja ala raivat itsesi kohti Top 20:n kärkeä! Lähetä kuva tai video (ei kuvasarjaa) suorituksestasi Instagramiin käyttäen tapahtuman hashtagia #rukaspringbreak ja tehtäväkohtaista hashtagia. Tehtävän ensimmäinen suorittaja saa aina bonuksen suorituksesta, ja tuomaristo palkitsee poikkeuksellisen laadukkaita suorituksia tuplapisteillä - tai jos on jotain todella poikkeuksellista, niin myös kolminkertaiset pisteet voivat heilahtaa!

Katso tarkka rinneohjelma ja lisätiedot

Tapahtumia rinteillä, terasseilla ja ravintoloissa

Ympäri tunturia tapahtuvien rinneaktiviteettien jälkeen laskukansa kokoontuu terasseille palvomaan aurinkoa ja Suomen huippuartisteja. Ilta jatkuu Ravintola Pisteessä esiintyjien ja ensiluokkaisten DJ-vieraiden seurassa myöhään yöhön, jatkoja unohtamatta.

#RUKASPRINGBREAK #LUMENKOORDINAATIT