Ruka Spring Break 11.–14.4.2019

Legendaksi muodostunut rinnefestivaali Ruka Spring Break tarjoaa iloa ja hupia pitkän viikonlopun ajan Rukan rinteillä, terasseilla ja yöelämässä - kuten se on tehnyt jo yli kymmenen vuoden ajan!

Vielä ei ole aika pakata suksia kesäteloille, vaan suuntaa Rukalle nauttimaan talven parhaista laskukeleistä ja tuoreesta musiikista Suomen pop-maailman eturivin bändien, artistien ja DJ:en vauhdittamana.

Jopa 16 tuntia putkeen paistava aurinko luo upeat puitteet aktiviteeteille rinteillä sekä niiden vieressä ja rinnepäivän kruunaa etkot ja jatkot keskellä Rukan kylää. Tervetuloa kokeamaan Suomen kevät parhaimmillaan!

Osallistu tapahtuman kehittämiseen

Toivomme kaikilta Spring Break kävijöiltä palautetta menneestä tapahtumasta. Jätä mielipiteesi palautelomakkeella >

Ruka Spring Break 2018

Ruka Spring Break 2019 - Ohjelma

TBA

Pääsyliput

Varmista sisäänpääsysi kauden kovimpiin bileisiin ostamalla liput ennakkoon! Rannekkeella sisäänpääsy Ravintola Piste ja/tai Moe's bar ravintoloihin ravintoloiden asiakaspaikkojen mukaan. Ranneke ei takaa kaikkien rannekkeiden ostaneiden pääsyä kaikille keikoille. Kevään 2019 tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin alkutalvesta.

Huom! Ruka Spring Breakin tapahtumat ja keikat tallennetaan kuvin ja videoin. Katso tapahtuman kuvat, videot ja muut julkaisut Instagrammista ja Facebookista.

Banked Slalom, Instagram tehtävälista, Poker Ride - ota osaa ja näytä taitosi

Hulvattomat asut, maailmanluokan laskutaidot, kevätauringon pehmittämät rinteet ja hervoton meininki värittää Spring Breakin rinnepäivää. Ota osaa leikkimielisiin kisoihin, parhaat ja tyylikkäimmät suoritukset palkitaan ruhtinaallisesti.

Spring Break Poker Ride on Rukan kokoinen pokeripöytä perjantaina ja lauantaina, jossa suksilla tai laudalla haetaan viisi rastia ja pelikortit. Paras käsi palkitaan Pisteen terassin After-Ski kesteillä!

Spring Break Banked Slalomissa perjantaina laskijat ottavat mittaa sekuntikellosta kallistettujen käännösten radalla. Kisassa palkitaan päivän nopein laskija sekä kaikkien osallistujien kesken arvotaan lahjakortti!

Craziest Outfits – Spring Breakissä pukeudutaan perinteisesti hulvattomiin asuihin ja parhaat asut palkitaan lauantain After-Ski bileissä!

Instagram tehtävälista - Tervetuloa suorittamaan Ruka Spring Break -tehtävälistaa, jossa reissataan ja suoritetaan rennoin ottein ympäri tunturia! Tsekkaa tehtävälistalta itsellesi sopivat tehtävät, ja ala raivat itsesi kohti Top 20:n kärkeä! Lähetä kuva tai video (ei kuvasarjaa) suorituksestasi Instagramiin käyttäen tapahtuman hashtagia #rukaspringbreak ja tehtäväkohtaista hashtagia. Tehtävän ensimmäinen suorittaja saa aina bonuksen suorituksesta, ja tuomaristo palkitsee poikkeuksellisen laadukkaita suorituksia tuplapisteillä - tai jos on jotain todella poikkeuksellista, niin myös kolminkertaiset pisteet voivat heilahtaa!

Katso tarkka rinneohjelma ja lisätiedot

Tapahtumia rinteillä, terasseilla ja ravintoloissa

Ympäri tunturia tapahtuvien rinneaktiviteettien jälkeen laskukansa kokoontuu terasseille palvomaan aurinkoa ja Suomen huippuartisteja. Ilta jatkuu Ravintola Pisteessä ja Moe's bar esiintyjien ja ensiluokkaisten DJ-vieraiden seurassa myöhään yöhön, jatkoja unohtamatta.

#RUKASPRINGBREAK #LUMENKOORDINAATIT