Olet täällä

Spring Break - Ruudolf, DJ Howl, DJ Vicky & DJ Ulrika Kaarle XII Rukahovissa

20.4.2018
at
22:00
-
4:00

Varmista sisäänpääsysi kauden kovimpiin bileisiin ostamalla liput ennakkoon! Rannekkeella sisäänpääsy Ravintola Piste ja/tai Kaarle XII Ski Ruka ravintoloihin ravintoloiden asiakaspaikkojen mukaan. Ranneke ei takaa kaikkien rannekkeiden ostaneiden pääsyä kaikille keikoille. Bilerannekkeen hinta on 45 € (sis. toimituskulut).

DJ Howl (showtime 22:00 @ Tellu)

Joensuulainen DJ Howl on levyjen pyörittämisen moniottelija, joka toimittaa tehtaan takuulla ja yli vuosikymmenen kokemuksella. Mm. OUSNAP! ja Familia-kollektiiveissa vaikuttava DJ Howl on ollut tuttu näky kotimaisilla klubeilla ja festivaaleilla aina Vuokatin Pipefesteiltä ja Lahden Summer Upeilta Helsingin Weekend Festivaaleille asti, eikä radioaallotkaan ole jääneet rauhaan edellä mainittujen ryhmien tuotannoilta.

Genrerajoja rikkomalla ja yhdistelemällä elementtejä urbaaneista rytmeistä, elektronisemmasta poljennosta sekä lukuisista muista musiikkityyleistä, Howl kasaa pettämättömän tanssilekaselektion paikkaan kuin paikkaan. Harkitse siis kaksi kertaa laitatko jalkaan korkkarit vai kirraatko lenkkarit suoraan tarpeeksi kireälle, että kestät varmasti mukana menossa.

DJ Vicky & DJ Ulrika (showtime 22:00 @ Kaarle)

Dj Vicky on usean vuoden ajan Suomea aktiivisesti kiertänyt ja urbaanin musan piireissä vankan aseman saavuttanut DJ. Vickyn selektio sisältää kaikkea ihan räpistä menevämpään klubisoundiin ja hän on soittanut esimerkiksi Blockfesteillä jo useana vuotena. Vicky on myös käynyt Suomen lisäksi soittamassa Tallinnassa.

Dj Ulrika on kovaa vauhtia huipulle noussut uuden aallon DJ, joka on vain muutamassa vuodessa saavuttanut oman vankan asemansa Suomen klubikentällä. Ulrikan soitosta kuulee vahvoja urbaanisia viboja ihan mainstream klubisoundiin asti."

Ruudolf (showtime 23:30)

Kaksinkertainen rapin suomenmestari Ruudolf on pitkän linjan artisti, jonka viimeisin ja odotettu julkaisu Asvalttisoturin viimeinen hidas näki päivänvalon 4.4.2010. Levyltä hiteiksi nousivat ”Tööttää”, ”Voisitsä rakastaa asfalttisoturii” ja ”Leijonakuningas-laulu”. Ruudolf on yksi tämän hetken kovimpia ja halutuimpia rap-artisteja, niin viihdyttävien keikkojensa kuin sanavalmiutensakin ansiosta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.