Ruka Ski Pride

Nosta sateenkaarilippu korkealle ilmaan ja liity värikkääseen karkeloon, joka vannoo tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden nimeen! Kolmannen kerran järjestettävä Ruka Ski Pride rantautuu jälleen kaikissa sateenkaaren väreissään Rukan hiihtokeskukseen 12.–15.4.2018. HLBTIQ-yhteisölle ja kaikille avoimen mielen omaaville suunnattu tapahtuma juhlistaa tasa-arvoa ja tuo paikalle kotimaisia huippuartisteja ja kansainväliset supertähdet.

Iltabileiden lisäksi luvassa on ohjelmaa rinteillä, pirskahtelevaa After Ski -tunnelmaa, mielenkiintoisia seminaareja ja karnevaalifiilistä. Tervetuloa Rukan keväthangille!

Ilmoittaudu mukaan myös Facebook-tapahtumaan

Tapahtumia rinteillä, terasseilla ja ravintoloissa

Ympäri tunturia tapahtuvien rinneaktiviteettien jälkeen laskukansa kokoontuu terasseille palvomaan aurinkoa ja Suomen huippuartisteja. Ilta jatkuu Ravintola Pisteessä ja Kaarle XII Ski Rukassa esiintyjien ja ensiluokkaisten DJ-vieraiden seurassa myöhään yöhön, jatkoja unohtamatta.

Ruka Ski Pride 2018 ohjelma

Muutos Ruka Ski Priden päätöjuhlan ohjelmaan. DJ Daniela Sea (US) on sairastunut keuhkokuumeeseen ja on lääkärien suosituksesta estynyt saapumaan Ruka Ski Pride 2018 tapahtumaan. Alla lisätietoa korvaavasta ohjelmasta.

Sean peruuntumisesta huolimatta, hänen aisaparinsa Gunn Lundemo (SWE) on kerännyt pikaisella aikataululla kasaan bileiltä kuulostavan ohjelmaryppään. Päätösjuhlissa esiintyvät Lundemonin lisäksi Israelin kuumin lesbo-DJ Shaked Dudovich, The Voicesta tunnettu laulaja Vera Wejner (Ruotsi) sekä saksofonisti Andreas Ehmke (Ruotsi). Päätösjuhlan tunnelman täydentää Pete Parkkonen, joka tuo kuumuutta hohtavan live-shownsa keskellä nousevaa keväthuumaa. Varaa lippusi Ticketmasterista >

Gunn Lundemo

DJ Shaked Dudovich

Vera Wejner

Andreas Ehmke

Lisäksi viikonloppuna viihdyttävät räävittömät drag queenit, Toosa TV:stä tutut Cristal Snow ja NikoLa huolehtivat tapahtuman komiikasta ja tanssilattialla päästään varmasti tiiviiseen tunnelmaan elektropop-duo LCMDF:n dj-setin tahtiin. Viikonloppuna omat keikkansa Kaarle XII Ski Rukassa vetävät myös Jannika B sekä Eini ja lisäksi alueen muut ravintolat palvelevat normaalisti esimerkiksi karaoken sekä hyvän ruoan ja juoman suhteen.

Lataa ohjelma JPEG kuvana

Ruka Ski Pride - Ohjelma, Ruka Ski Resort, Kuusamo, Finland

Katso kaikki Ruka Ski Pride tapahtumat

Pidetään sateenkaarilippu korkealla – Ruka Ski Priden historia

Keväällä 2016 ensimmäistä kertaa järjestetty Ruka Ski Pride oli ensimmäinen Suomessa koskaan järjestetty HLBTIQ-laskettelutapahtuma, ja se järjestettiin yhteistyössä Setan ja DTM-ravintolan kanssa. Ensimmäisenä vuotena jo pelkästään Ski Pride -laskettelukulkueeseen osallistui reilut 200 festivaalivierasta, ja yhteensä viikonloppu kokosi yhteen noin 500 sateenkaariaatteen puolestapuhujaa. Paljon hyvää palautetta kerännyt Ruka Ski Pride on tullut tunturiin jäädäkseen, ja keväällä 2018 festivaali palaa keväthangille isompana kuin koskaan.

Katso tunnelmat Ruka Ski Pride 2017 viikonlopusta Vimeossa

#RUKASKIPRIDE #LUMENKOORDINAATIT