Olet täällä

+358 300308465 Hinta 0,12 €/min + pvm/mpm + 0,08 €/puhelu
rukahovi@scandichotels.com
Rukankyläntie 15
93830
RUKATUNTURI

Rukahovi Restaurant

Rukahovi Restaurantin tiloissa järjestät tilaisuuden isommallekin ryhmälle. 

Scandic Rukahovi Restaurant

 

 

Rukahovin runsas aamiainen

Rukahovin täyttävällä aamiaisella on tarjolla kaikki Scandicin aamiaisherkut sekä valikoima Kuusamon alueen erikoisuuksia. Aamiainen tarjoillaan useimmiten Ravintola Kaltiokivessä, vilkkaimpina sesonkeina aamiaisravintolana palvelee Rukahovi Restaurant. 

 

Koronapassi ( su 28.11.2021 alkaen)  tapahtumien ja tilaisuuksien aikana 

Voidaksemme palvella vieraitamme terveysturvallisesti sekä taata tiimiläisillemme turvallisen työympäristön, edellytämme vierailtamme koronapassin niissä ravintoloissa, baareissa ja tilaisuuksissa, joita koskevat viranomaisten koronarajoitukset. Koronapassittomien hotelliasiakkaiden on mahdollista tilata take away -annoksia ravintolan aukioloaikana mukaan vietäväksi. 

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Käytännössä kyse on puhelimen ruudulta näytettävästä todistuksesta. Todistuksen negatiivisesta koronatestistä saa myös paperisena asiakirjana terveydenhuollosta.

Tarkistamme koronapassin qr-koodin sovelluksen avulla, joka ei näytä muita terveystietoja, vain todistuksen koronasuojasta. Ole myös valmis todistamaan henkilöllisyytesi.