Olet täällä

+358 8 237 48 948
rukahovi@scandichotels.com
Rukankyläntie 15 (huoneistot Rukatunturintie 8) avaimet vastaanotosta
93830
RUKATUNTURI

Rukahovin huoneistohotelli

Tervetuloa Scandic Rukahovin huoneistoihin! Rukahovin huoneistoissa asut mukavasti omassa rauhassa, lähellä palveluja. 

scandichotels.com/rukahovi

Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit.

Rukahovin huoneistot - oivallisella sijainnilla rinteiden, reittien ja Rukan kylän vieressä
Huoneistomajoitukseen sisältyy majoitus, liinavaatteet pedattuna, pyyhkeet ja loppusiivous. Huoneistomajoittujat voivat ostaa aamiaisen hotellin aamiaisravintolasta erikoishintaan.

Rukahovin huoneistot sijaitsevat vain n. 450 metrin kävelymatkan päässä hotellista Kelorinteen ala-aseman ja hiihtolatujen vieressä. Huoneistoissa on kaikki tarpeellinen mukaviin uniin ja leppoisaan vierailuun, kuten oma sauna, pienoiskeittiö, perusastiasto, mikroaaltouuni ja vaatteiden kuivauskaappi. Osassa huoneistoja on myös astianpesukone, uuni tai monitoimiuuni.

Scandic Rukahovin monipuolinen ravintolatarjonta
Rukahovin ravintoloissa herkuttelet lounaasta illalliseen ja baarin puolella on tarjolla raikkaita juomia pikkutunneille saakka. Alueen upein Afterski-terassi löytyy myös hotellin tiloista, samoin suosittu yökerho ja live-ravintola, jossa suomen ykkösartistit esiintyvät etenkin talvikaudella.

Kokoustiloja kaikenkokoisille ryhmille
Rukahovissa on myös modernit kokous- ja tapahtumatilat perinteisiin kokouksiin, yritystapahtumiin ja juhliin. Autolle löytyy hyvin tilaa. Hotellissa ja huoneistossa on maksuton ulkopysäköinti sekä maksullinen pysäköintihalli hotellin viereisessä rakennuksessa.

Rukahovi on kätevä tukikohta lomallasi
Scandic Rukahoviin on myös helppo tulla. Kuusamon lentoasema on 25 kilometrin päässä. Kaikilta reittilennoilta on lentokenttäbussikuljetus Rukalle. Rukan kylän ja Kuusamon keskustan välillä on myös säännöllisiä bussireittejä, talvisin liikennöi SkiBus ja kesäisin Karhunkierrosbussi.

Aktiviteetit helposti ulottuvillasi
Hotellista käsin on helppo tutustua Rukan monipuolisen tarjontaan ja aktiviteetteihin. Hiihtokeskuksen rinteet ja hissit löytyvät hotellin ja huoneistojen edestä ski-in ski-out periaatteella. Hotellin huoneistojen edestä alkaa monipuoliset valaistut hiihtoladut vaihtelevaan maastoon. Legendaarisen Karhunkierroksen lisäksi tunturialueelta löytyy paljon erilaisia vaellus- ja ulkoilureittejä.

Alueen tärkeät oheispalvelut kuten suksivuokraamo, kauppakeskus, keilahalli, kuntosali ja jooga-studio löytyvät hotellin vierestä. 

Tervetuloa viihtymään Scandic Rukahoviin!