Olet täällä

+358 8 237 48 948
rukahovi@scandichotels.com
Rukankyläntie 15 (huoneistot Rukatunturintie 8) avaimet vastaanotosta
93830
RUKATUNTURI

Rukahovin huoneistohotelli

Rukahovin huoneistoissa asut mukavasti omassa rauhassa, lähellä palveluja

www.scandichotels.com/rukahovi-sivuilla  voit varata suoraan majoituksen. Huoneistomajoitukseen sisältyy majoitus, liinavaatteet pedattuna, pyyhkeet ja loppusiivous. Huoneistomajoittujat voivat ostaa aamiaisen hotellin aamiaisravintolasta erikoishintaan.

Scandic  Rukahovin  huoneistohotelli sijaitsee Kelorinteen ala-aseman välittömässä läheisyydessä ja 400 metrin kävelymatkan päässä  Scandic  Rukahovin päärakennuksesta ja Rukan kylän palveluista.Tarjolla on 40 huoneistoa 2 - 6 henkilölle. Huoneistoissa on oma sauna, tupakeittiö, perusastiasto, mikroaaltouuni, tv satellittikanavineen, kuivauskaappi ja liinavaatteet (sis. pyyhkeet). Isoimmissa huoneistoissa on myös astianpesukone.

 

Rukahovin ravintolamaailma

Moe's bar:ssa on Rukahovin iltaelämä. Moe's bar tarjoaa viihdettä karaoken muodossa. Restaurant Rukahovi  live -viihteen muodossa. Moe's bar:n uusi upea terassi rinnenäköalalla sykkii after skitä kevät viikoilla.

Viihtyisä ruokaravintola Kaltiokivessä  on monen kestosuosikki monipuolisine ruokalistoineen .

Uudistunut Lobby bar palvelee aamusta iltaan ja sieltä löytyy mm. pientä syötävää ja juomia moneen makuun. 

 

Kokoustilat Scandic Rukahovi  kokouskeskuksessa

Hotellissa on kokoustiloja yhteensä 390 hengelle. Scandic Rukahovi  kokouskeskus  tarjoaa upeat puitteet kokoukseen ja juhlatilaisuuteen, jonka yläkerran saleista on upeat näkymät yli vaaramaiseman. Täällä tarjoat ryhmällesi ripauksen pohjolan luxusta ja enemmän elämyksiä lukuisten valmiiden ohjelmapakettien muodossa.

Hyvinvointi 

Huoneistojen omat saunat palvelevat huoneistovierailta. Hotellin päärakennuksessa on asiakassaunat käytössä kesällä ilta-aikaan, talvella sekä aamulla että illalla. . Hotellissa on varattavissa tunnelmallinen Kelo-sauna 8-10 henkilölle. Myös hotellin Presidentin sviittiä voi varata saunailtaa varten.