Olet täällä

Scandic Rukahovi

Hotelli on väliaikaisesti suljettu ja avoinna taas 1.7. alkaen. Voit varata jo nyt!

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/ruka-kuusamo

Vastaamme sähköpostiin 20.5. - 30.6.2020 välisenä aikana viikoittain.

 

 

www.scandichotels.fi/rukahovi-sivuilla  voit varata suoraan majoituksen tai hotellipaketin!

Scandic Rukahovi  on monipuolinen tunturihotelli aivan Rukan kylän sydämessä. 

Aikaisemmin Rantasipi Rukahovina / Cumulus Resort Rukahovina  tunnettu hotelli on  ollut jo vuosikymmeniä maamme tunnetuimpia ja arvostetuimpia matkailukeskushotelleja ja Rukan ehdoton iltaelämän keskus. Rukahovi on valittu Suomen parhaaksi hiihtohotelliksi World Ski Awards –kilpailussa vuosina 2013 , 2014 ja 2015 .  

Hotellissamme olet toiminnan keskipisteessä lähellä palveluita. Hotellipaketeistamme voit valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon: hemmottelua, majoitusta, aktiviteetteja.   Scandic Rukahovi  tarjoaa täyden palvelun erämäaamajoitusta. 

Huoneet

Scandic  Rukahovissa huoneita löytyy jokaiseen makuun. Hotellin alkuperäisessä osassa sijaitsevat kodikkaat  uudistetut  standard huoneet. Hotellin laajennusosasta tasokkaat ja tilavat superiorhuoneet. Sviittejä 17 kpl; junior, sauna ja Presidentinsviitit. Huoneissa on TV satelliittikanavineen, vaatteiden kuivauskaappi ja superiorluokan huoneissa minibaari/kylmäkaappi. Huoneissa ja hotellin ravintoloissa on käytettävissä langaton nettiyhteys veloituksetta. Hotellissa on kolme saunaa. 

Huoneistot

Rukahovin huoneistohotellit sijaitsevat Kelorinteen ala-aseman läheisyydessä n. 400m kävelymatkan päässä hotellilta. Huoneistoja on 2-6 hengelle ja jokaisesta löytyy oma sauna ja keittiö. Rukan alueen aktiviteetit  ovat  huoneistojen välittömässä läheisyydessä. Hiihtoladulle on n. 50 metriä samoin kuin lähimmälle hissille.

Kokoustilat Rukan kokouskeskuksessa

Hotellissa on kokoustiloja yhteensä 390 hengelle. Scandic Rukahovin kokouskeskus tarjoaa upeat puitteet kokoukseen ja juhlatilaisuuteen, jonka yläkerran saleista on upeat näkymät yli vaaramaiseman. Täällä tarjoat ryhmällesi ripauksen pohjolan luxusta ja enemmän elämyksiä lukuisten valmiiden ohjelmapakettien muodossa.

Hyvinvointi 

Hotellissamme on asiakassaunat jotka palvelevat kesällä ilta-aikaan ja talvella sekä aamulla että illalla. Hotellissa on varattavissa tunnelmallinen Kelo-sauna 8-10 henkilölle. Myös hotellin Presidentin sviittiä voi varata saunailtaa varten.

Rukahovin ravintolamaailma

Moe's bar -ravintolassa on Rukahovin iltaelämä. Restaurant Rukahovi tarjoaa viihdettä live-esiintyjien muodossa, karaokea ja yökerhotunnelmaa . Moe's bar Rukan uusi upea terassi rinnenäköalalla  sykkii after skitä kevät viikoilla.

Viihtyisässä ruokaravintola Kaltiokivessä  on monen kestosuosikki monipuolisine ruokalistoineen .

 Uudistunut Lobby bar palvelee aamusta iltaan ja sieltä löytyy mm. pientä syötävää ja juomia moneen makuun.