Olet täällä

Scandic Rukahovi

Varaa majoitus tai hotellipaketti:

scandichotels.fi/rukahovi

Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit. 

Perinteinen tunturihotelli Rukan ytimessä
Perinteisen tyylikäs tunturihotelli kaikilla mukavuuksilla Rukan parhaalla paikalla. Aito ski-in ski-out, tasokkaat huoneet ja huoneistot, monipuoliset ruokaravintolat ja suositun Bar Ihku Rukan afterski ja yökerho varmistavat onnistuneen loman.

Hotellissamme on helppo viihtyä! Valittavanasi on sekä perinteisiä hotellihuoneita että kodikkaita huoneistoja. Hotellin huonevalikoima on kattava ja tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Halusitpa huoneen rinnenäköalalla, saunalla tai viihtyisällä parvekkeella, voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Hotellin saunassa voit nauttia lempeät löylyt sekä aamuisin että iltaisin. Voit hemmotella itseäsi vaikkapa lasillisella tyylikkäässä aulabaarissa. Lapsille löytyy oma leikkihuone, jossa voi leikkiä, piirtää ja lukea. 

Uutuus: Scandic Coworking tarjoaa runsaasti etuja etätyöläisille. 

Viihtyisät huoneistot 3-6 hengelle
Rukahovin huoneistot sijaitsevat vain n. 450 metrin kävelymatkan päässä hotellista Kelorinteen ala-aseman ja hiihtolatujen vieressä. Huoneistoissa on kaikki tarpeellinen mukaviin uniin ja leppoisaan vierailuun, kuten oma sauna, pienoiskeittiö, perusastiasto, mikroaaltouuni ja vaatteiden kuivauskaappi. Osassa huoneistoja on myös astianpesukone, uuni tai monitoimiuuni.

Herkullista ruokaa ja viihdyttävää menoa
Rukahovin ravintoloissa herkuttelet lounaasta illalliseen ja baarin puolella on tarjolla raikkaita juomia pikkutunneille saakka. Alueen upein Afterski-terassi löytyy myös hotellin tiloista, samoin suosittu yökerho ja live-ravintola, jossa suomen ykkösartistit esiintyvät etenkin talvikaudella.

Rukahovin runsas aamiainen
Rukahovin täyttävällä aamiaisella on tarjolla kaikki Scandicin aamiaisherkut sekä valikoima Kuusamon alueen erikoisuuksia. Aamiainen tarjoillaan useimmiten Ravintola Kaltiokivessä, vilkkaimpina sesonkeina aamiaisravintolana palvelee Restaurant Rukahovi. 

Kokoustiloja isommallekin ryhmälle
Hotellissa on myös modernit kokous- ja tapahtumatilat perinteisiin kokouksiin, yritystapahtumiin ja juhliin. Autolle löytyy hyvin tilaa. Hotellissa ja huoneistossa on maksuton ulkopysäköinti sekä maksullinen pysäköintihalli hotellin viereisessä rakennuksessa.

Paras sijainti keskellä Rukan kylää
Hotelliin on myös helppo tulla ja lähteä. Kuusamon lentoasema on 25 kilometrin päässä. Kaikilta reittilennoilta on lentokenttäbussikuljetus Rukalle. Rukan kylän ja Kuusamon keskustan välillä on myös säännöllisiä bussireittejä, talvisin liikennöi SkiBus ja kesäisin Karhunkierrosbussi.

Ruka-Kuusamon seikkailut käden ulottuvilla
Hotellista käsin on helppo tutustua Rukan monipuolisen tarjontaan ja aktiviteetteihin. Hiihtokeskuksen rinteet ja hissit löytyvät hotellin ja huoneistojen edestä ski-in ski-out periaatteella. Hotellin huoneistojen edestä alkaa monipuoliset valaistut hiihtoladut vaihtelevaan maastoon. Legendaarisen Karhunkierroksen lisäksi tunturialueelta löytyy paljon erilaisia vaellus- ja ulkoilureittejä.

Suosituimmat oheispalvelut kuten suksivuokraamo, kauppakeskus, keilahalli ja kuntosali löytyvät Rukan kylästä aivan hotellin vierestä. 

Tervetuloa viihtymään Scandic Rukahoviin!