Olet täällä

Idyllinen rekiretki suomenhevosilla

RekiretkelläTervetuloa vieraaksemme Ronivaaraan. Yksilölliselle retkelle osallistuu vain vain teidän porukka. Ohjelman aluksi valjastamme suomenhevosen perinteisen reen eteen ja lähdemme rekikyydillä ihailemaan lumisia vaaramaisemia. Kaunis maalaisympäristö ja jalaksen alla narskuva lumi rauhoittaa kiireisenkin mielen. 

Rekiajeluohjelmat soveltuvat kaikenikäisille, lapset, vanhemmat ja isovanhemmat nauttivat rekikyydeistä! Osa matkalaisista voi matkata rekiajelun  vällyjen välissä, osa taas voi ratsastaa reen mukana suomenhevosilla.  Porukan apuoppaana voi olla myös tilan maskotti minishettis Venni.

Ajelun jälkeen vietämme rauhallisen hetken hevosten kanssa ja laitamme hevoset talliin rouskuttamaan heinää. RekiajelutRekiretken lopuksi tutustumme pihapiirin vanhaan kyläsepän pajaan, jossa nautimme makeat ja suolaiset tarjoilut tulilla tarinoiden.

Koko ohjelman kesto n. 1-1,5 h, ryhmän koosta riippuen. Pienet ja yksilölliset ryhmät, koko vain varannut ryhmä,  2 - 12 hlöä. Min. 2 aikuista,  kelivaraus. Ohjelma sisältää opaspalvelut, rekiajelut, glögitarjoilun, makean nisun ja makkaran.

Myös rekiajelut tilauksesta yli 10 hlön porukalle, 15€/hlö. Sisältää pienen rekiajelun, talutusratsastusta sekä tarjoilut tulilla. 

Tutustu myös muihin hevosohjelmiin, sekä maasto- ja vaellusohjelmiimme! www.ruskalaukka.fi 

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.11.2017 - 30.12.2018
Ryhmän koko
2 - 12 persons
Kesto
1 tuntia
Pienet yksilölliset ryhmät.
Hinta
20,00€/Child
Aikuiset 35€, lapset alle 12v. 20€
Location
Meskusvaarantie 79 B, Kuusamo. 10 km Kuusamon keskustasta, Rukalta 30 km, vain 0.5h matka.
Kielet
English, Finnish