Olet täällä

RukaValley huoneistojen esittely

30.3.2019 - 24.2.2020
at
12:00
-
14:00
Tervetuloa tutustumaan RukaValley Ski-Inn lomahuoneistojen mallihuoneisiin!

Ski-Inn RukaValleyn lomahuoneistot ovat valmistuneet Ski Bistron, Village-2-Valley gondolin ja Family Parkin välittömään läheisyyteen joulukuussa 2019.  Hotelli RukaValley on Rukan tasokkain Ski-Inn -kohde, jossa hyödynnetään yli 10 vuoden kokemus lähes 400 toteutetusta Ski-Inn-huoneistosta. RukaValleyn sijainti ei voisi olla enää parempi: ovelta pääsee suoraan rinteille, Family Parkiin ja gondolin kyytiin, ja muutaman askeleen päästä löytyy Valtavaaran upeat retkeilyreitit, Karhunkierroksen polku sekä Vuosselin perheystävälliset ladut ja tunnelmalliset latukahvilat. RukaValleyn katutasossa palvelee ravintola Camp Kitchen & Bar, lipunmyynti ja välinevuokraamo sekä helmikuussa avattava K-Marketin minimarket. 

Esittelyt RukaValleyssa seuraavasti: 
 keskiviikkona 19.2., lauantaina 22.2. ja maanantaina 24.2. klo 12–14.


 Muulloin sovittaessa. Lisätiedot Kauno Riekki 0400 280 762, kauno.riekki@rakennusteho.fi

Opastus Rukajärventieltä.

Ski-Inn RukaValley'hin on toteutettu yhteensä 117 lomahuoneistoa. Hotellin sijainti on tulevan kylän paras, aivan gondolin ja Rukan Family Parkin tuntumassa. Lähempänä maan parhaita rinteitä et voi enää asua. Huoneista ja huoneistoista avautuvat vaihtelevat maisemat niin Rukan huipun kuin Valtavaaran luonnonpuiston suuntaan. Sinä valitset.

Etsitkö omaa loma-asuntoa joka tekee sinulle tuottoa silloin, kun et itse sitä käytä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan myynnissä oleviin huoneistoihin ja Ski-Inn-konseptiin RukaValleyssa Ski Bistron vieressä. Lisätietoja tarjoaa Kauno Riekki, puh. 040 0280762. Jos aika ei sovi, voit sopia myös yksityisesittelyn. 

Tutustu loma-asuntoihin tarkemmin Rakennustehon sivuilla.

 

Location / Organizer: Ski-Inn RukaValley / Rakennusteho
Tarkemmat tiedot: https://www.ruka.fi/valley